👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bobicz napisał/a:
Skoro tak się wypowiadasz, to chyba w życiu nie wychyliłeś nosa poza Polskie granice. Tam macie gówno, nie zioło, nawet nie wiecie jaką odmianę kupujecie. Wyjedź gdziekolwiek indziej, to przy ustawce z dilerem się Ciebie spyta co chcesz i ile. Mało tego, torba będzie tak wypchana, że w Polsce byście za to balowali przez tydzień... polakee biedakee.To filmik nie o zjaranych tylko o kolesiu z zespołem downa. Zachowuje się jak by miał lagi na mózgu a nie thc w organizmie.

@up zdziwilbys sie jakie palonko mamy my "polaky biedaky", a co do odmian palenia i wypchanych toreb to chyba dilerow na gg szukales, albo po prostu znajomych nie masz

"ciekawy i trafny materiał "
ciekawy?? tak, jak filmiki tego łysego dzieciaka od "piłki"
trafny ?? taa jasne..
ciekawy?? tak, jak filmiki tego łysego dzieciaka od "piłki"
trafny ?? taa jasne..
Kto na tym filmiku jest niby zjarany?
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

prawda jest taka ze kazdy mial lub bedzie miec jakiegos tripa albo bedzie kleczal zasmarkany nad muszla klozetowa ;p

@Ryuk, chyba za dużo se tego świństwa wszczyknołeś, już tego nie rób, dobrze?
Niesamowicie słaby filmik, nie mówiąc o tym, że jebie gimbazą na kilometr ;]
gówniaczek napisał/a:
@Ryuk, chyba za dużo se tego świństwa wszczyknołeś, już tego nie rób, dobrze?
Pół żartem, pół serio - Nie będziesz mi życia układał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie