👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak cola czy sprite bedzie po 25 30 czy 50 zl jak w tym automacie to tez bedziemy krasc;)

Radeg napisał/a:
To nie jest usprawiedliwienie. Jak ma patologię i nie stać go na picie to niech idzie do roboty, albo pije wodę z kranu.
No, w Polsce tak strasznie łatwo znaleźć robote. naprawde. idziesz na ulice i pracodawcy rzucają Ci się do gardeł oferując coraz to lepsze wynagrodzenia.

kretorek3 napisał/a:
No, w Polsce tak strasznie łatwo znaleźć robote. naprawde. idziesz na ulice i pracodawcy rzucają Ci się do gardeł oferując coraz to lepsze wynagrodzenia.
Jeżeli ktoś nie ma pracy to winny jest socjalistyczny ustrój, a nie ten, kto wymyślił biznes (w tym przypadku postawił automat, albo wyprodukował napoje).
wszystko spoko, tylko szkoda, że kolejna osoba która będzie sobie chciała taki napój kupić nie dość, że musi wrzucić hajs za sam napój to jeszcze za puste miejsce. to jest dopiero kurestwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie