👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

qbann666 napisał/a:
jak sie nazywa ta klasa wyscigow?
DTM kolego

kazzek94 napisał/a:
snajper997 napisał/a:
qbann666 napisał/a:jak sie nazywa ta klasa wyscigow?
DTM kolego![]()
a nie GT1 ?
Jestem ekspertem, to się wypowiem.
FIA GT, jest nawet napisane. Lamborghini Gallardo, McLaren MP4-12C ani Mercedes SLS nie jeżdżą w DTM. DTM to samochody takie jak Audi A5, BMW M3, Mercedes SL, Do 2006 roku startował również Opel, jeszcze za czasów Vectry.

qbann666 napisał/a:
jak sie nazywa ta klasa wyscigow?
Chyba DTM ale pewien nie jestem

To FIA GT1! Oglądałem akurat ten wyścig, a dla zainteresowanych sadoli oficjalny kanał YT: you.tube.com/user/gt1world W niedziele zawsze miło pooglądać

konował napisał/a:
Ktoś wie o co dokładnie poszło ?
![]()
Kierowca puścił boncura i chciał przewietrzyć kabinę, a że mechanik się zbuntował i nie chciał się zarazić kaco bonkiem to kopał zamiast podejść i zamknąć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie