Pozwolić mu się wypowiedzieć
A ja jestem za aborcją prawaków, co poskutkuje jednocześnie eliminacją katoli w dłuższym wymiarze czasu
Jestem za aborcją kiedy wiadomo, że dziecko będzie ćwierć inteligentnym warzywem bo wtedy skazujemy co najmniej dwoje ludzi na dożywocie w mękach - warzywo i jego opiekuna. Jestem za aborcją kiedy ciąża jest wynikiem gw🤬tu bo co ma czuć matka kiedy patrząc na swoje dziecko widzi podobiznę swojego oprawcy. Natomiast wszystkim lewackim k🤬iszonom które zaliczyły wpadkę w kiblu na dyskotece tego prawa bym odmówił. Tak to widzę.
przeciwko aborcji są zwykle życiowe niedorajdy, które same dziecka nigdy nie będą miały bo za dużo virtue singalingu robią albo tępe dzidy (niejaka kaja), które same są już uj🤬e w gównie i chcą tego samego dla innych...
change my mind.
Czy ten sam relatywizm moralny można zastosować także do kradzieży? Mokebe pyta.
Mam już wymyślone hasła aby tępy motłoch mógł je wykrzykiwać na pro-złodziejskich manifach:
"Nie chcesz kraść to nie kradnij."
"Każdy powinien decydować co robi ze swoją ręką."
"Moja ręka, moja sprawa."
"Ukradłem 10 razy i co mi zrobisz."
Polecam także zamienić słowo "kradzież" na "zaspokajanie potrzeb" aby lepiej to wyglądało w telewizji.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentRobią z faceta debila, a sami używają słowa "mordować", co sugeruje, że aborcja, to zabicie człowieka! Jeszcze czego! Zanim się go nie wychowa, to zwykły szympans!
1. Nikt nikogo nie zmusza do wychowywania, każda kobieta może zostawić dziecko w szpitalu - zdrowe znajduje kochającą rodzinę od razu, jeśli tylko matka podpisze odpowiednie dokumenty. Może się z tego oczywiście wycofać i w ciągu 3 miesięcy wrócić po dziecko bez konsekwencji.
2. Nikt normalny nigdy nie podważał prawa matki do aborcji płodu będącego wynikiem gw🤬tu, nikt normalny nawet nie poddawał tego dyskusji, nigdy nie była i nic nie wskazuje na to żeby miała być w PL zabroniona albo aby z jej wykonaniem miały być jakieś problemy (ostatnio nagłośniona sprawa czternastolatki to fejk, miała 24 lata i aborcję od ręki w pierwszym szpitalu).
Czyli wszyscy? xD
gówno wiesz o życiu i takie same rozwiązania proponujesz.
tępogłowie ze wschodu nadal ma problem z legalnym wykonaniem aborcji i wyciera sobie gębę klauzulą sumienia.
i nie, nie miała w pierwszym szpitalu jak twierdzi Niedzielski i tak, jej prawo było podważane.
Masz tu ladacznica niemyta odpowiedź rpp dalej bazuj na informacjach z fundacji nieodróżniających 14 od 24 to daleko zajdziesz. Weryfikacja informacji niektórych jak widać przerasta.
xD no właśnie widać, że leży. gdybyś doczytał to dowiedziałbyś się, że poszło sprostowanie i z czego wynikało. jakbyś poszukał głębiej to dowiedziałbyś się, że ciotka pokrzywdzonej publicznie nazwała RPP kłamcą. co zresztą nie jest dziwne w kraju w którym prezesem NBP jest Glapiński.
a teraz sp🤬alaj.
Sprostowanie c🤬ja w twojej dupie chyba, bo nie na stronie rpp. Jedyne źródło tych informacji to Onet, dlatego nie dziwię się że go nie podajesz. Z litości przeczytałem ten artykuł. Byłbym debilem gdybym się wstawiał za lekarzami którym trzeba się dobrać do dupy bo najwyraźniej odprawili dziewczynę bez oficjalnego rozpoczęcia procesu ale nadal c🤬ja ma za znaczenie co onetowi czy fetorze powiedziała jakąś ciotka pokrzywdzonej...
Piękny prawacki ból dupy. Aborcja była, jest i będzie i chu... z tym zrobicie. Tabletki bezproblemowo kupuje się z dostawą do PL więc prawackie tłumoki mogą sobie w wzajemnie obciągać kontemplując ból dupy. Ogólnie można zauważyć, że prawactwo mocno w odwrocie. Albo powymierali na covid (w sumie antyszczepinkowe sp🤬oliny to było głównie upośledzone prawactwo.) albo rodzice profilaktycznie odj🤬i ścierwa, by durne potomstwo nie przynosiło im wstydu.
To tak głęboki sarkazm że go nie ogarniam, czy jesteś szympansem przed późną aborcją?
Btw kobieta same se to dziecko zmajstrowała? Ojciec nie ma nic do gadania?
podpis użytkownika
Quae nocent, docent