Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
Jak zarabiac na ofiarach kleszej pedofilli.
konto usunięte • 2019-05-30, 8:59
Marek Lisiński nie jest już prezesem fundacji Nie Lękajcie Się. Złożył dymisję, gdy wyszło na jaw, że wyłudził pieniądze od ofiary księdza pedofila. Ponadto chciał pieniędzy od braci Sekielskich – podaje "Gazeta Wyborcza".

Ustalono, że Lisiński pożyczył 30 tys. zł od 26-letniej Katarzyny – ofiary ks. Romana B. Z Towarzystwa Chrystusowego. To głośna sprawa, bo kobieta wywalczyła milion zł zadośćuczynienia.

Po wygranej sprawie Lisiński przysłał kobiecie list, w którym przyznał, że leczy raka trzustki i pojawiła się szansa na leczenie nowatorską, ale drogą metodą. – Marek nie chciał na konto – powiedziała "GW" Katarzyna. – Przyjechał do mnie i ja mu te pieniądze dałam do ręki. 20 tysięcy na umowę pożyczki, dziesięć w prezencie. Nie mogłam spać, jak mi o tym napisał. Człowiek, który tyle dla nas, ofiar, zrobił, któremu tak ufałam, śmiertelnie chory? – dodała.

natemat.pl/274391,marek-lisinski-podal-sie-do-dymisji-afera-w-nie-lekajcie-sie

A jak komus mało to moze kupić od Sekielskiego koszulkę "Tylko nie mów nikomu" , za jedyne 35 zł. Nie ma jak podwójnie wyr🤬ac ofiare.
Zgłoś
konto usunięte 2019-05-31, 16:26 1
sanctusdiavolos napisał/a:

skazanych... Skazanych... SKAZANYCH. Ile razy trzeba ci baranie tłumaczyć w czym problem leży... Widzę że nawet za głupi jesteś by zrozumieć film o którym się wypowiadasz.

Indoktrynowane od dziecka łby tak mają, nic z tym nie zrobisz
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-06-01, 1:09 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-01, 7:11
Dziwicie się że biskupi kryja pedofili?

Marek Lisiński z Fundacji "Nie Lękajcie się" pożyczył pieniądze od księdza, nie oddał ich, a później oskarżył duchownego o molestowanie. Dotarliśmy do świadków, którzy rzucają nowe światło na historię osoby przedstawiającej się jako ofiara Kościoła.

wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-tajemnice-marka-lisinskiego-pozyczyl-pienia...

Bedzie taki sam syf jak z MeeToo, zlezie się pełno rzekomych ofiar, teraz jak klechy się spasły, będą ich cyckać z kasy. Ku uciesze gawiedzi, która bedzie czuka moralne oburzenie, bo to wszystko na co ich stać w swoim nędznym życiu. Widły, pochodnie w dłoń, klechę goń!!!

A w tym wszystkim najbardziej ucierpią rzeczywiste ofiary, które są tylko pionkami.
Zgłoś
konto usunięte 2019-06-02, 13:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kotorminator 2019-06-03, 14:08
Och janlew,
Nienawiść w Tobie wielka, ale wiedza marna. Ciekawe skąd się wzięli pedofile wśród księży za granicami Polski? Tam chyba nie było SB?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem