Na głównej wesoło sobie płonie xiaomi z chińczykiem w środku a w komentarzach o jedynej możliwości rozbicia szyby, czyli młotku z czubkiem, ktorego przecież nikt normalny przy sobie nie ma. Patrzajta i uczyjta się to może kiedyś ocalić komuś życie...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
nowynick napisał/a:
No ja zawsze mam w plecaku 25 kg betonu w razie co...
Ty może nie masz ale kierowcy elektryków powinni.
tars napisał/a:
Ty może nie masz ale kierowcy elektryków powinni.
Dziś widziałem kilka range rowerów, spalinowych, z elektrycznie wysuwanymi klamkami i toyotę chr, też spalinową oraz Jaguara. Nie wiem dlaczego takie klamki kojarzą się ludziom tylko z elektrykami, gdzie jakby nie było szanse na pożar są mniejsze. Poza tym co da ci niby ten betonowy blok w środku samochodu skoro to właśnie otwarcie drzwi z zewnątrz jest problemem przy takich klamkach?
TwójCzarnyPan napisał/a:
A kto powiedział, że tylko tą się da?
Bocznej tak nie zrobisz bo nie jest wklejona, brak dużych naprężeń
Większość szyb wybijesz z pięści jeśli masz obrączkę albo coś w podobie na palcu i się do tego przyłożysz. W praktyce chodzi o skupienie dużego ciśnienia na małej powierzchni co właśnie ułatwia kawałek metalu na ręku. Oczywiście nie mówię o hartowanym szkle, o które prędzej połamiesz sobie łapy niż je potłuczesz
kawałek porcelanki ze świecy zapłonowej
Nie dziękujcie nygusy
Nie dziękujcie nygusy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie