👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fake ! widać że koleś na końcu własnymi siłami zdejmuje rękę z ramienia tego co go niósł

Aj kulfa
Ci ludzie to się będą masować (czyt. r🤬ać) jak koty dla piwka na Sadistic.pl

Ci ludzie to się będą masować (czyt. r🤬ać) jak koty dla piwka na Sadistic.pl

Klamot napisał/a:
I tutaj browara moge postawic
Autor z pewnością czuje się zaszczycony.

ale ściema ten "kot" żyje to widać na końcu jak go ładuje koleś na samochód! trzeba dobić
ja proponuje wsadzić do pralki:D będzie czyściutki:P

Mattias1 napisał/a:
Byłem chyba jednym z nielicznych co siedział wówczas w mcdonaldzie , wpieprzał toritlle i oglądała zabawy kota-nekrofila bez żadnego wzruszenia![]()
Zdecyduj się jaką masz płeć, kobieto sadistica.
No o ile część pierwsza powala tylko ilością zebranych piw, o tyle ta zasługuje na kliknięcie w kufel

Haha naśmiewac się z takiej sytuacji jest naprawdę chore .
Mógłby pomyślec że ten kot coś znaczył dla tego drugiego.
Hmmm.. Nie było by mu do śmiechu jakby(nie daj Boże) jemu ktoś umarł z rodziny.
IQ max level 20?
Mógłby pomyślec że ten kot coś znaczył dla tego drugiego.
Hmmm.. Nie było by mu do śmiechu jakby(nie daj Boże) jemu ktoś umarł z rodziny.
IQ max level 20?

nie bardzo pasuje mi ten filmik do ac/dc thunderstruck w glosnikach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie