Po dostaniu cynku o izraelskim ataku dowódca Hamasu wyszedł ze swojego domu i spokojnie nagrywa akcję
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wniosek z tego, że jak bombardować to wszystko w promieniu 200m
konto usunięte
2012-11-21, 15:57
konto usunięte
2012-11-21, 16:23
Eh, teraz już nie potrzeba zgrania, umiejętności taktycznych czy umiejętności strzeleckich (no, może w pewnych sytuacjach). Teraz wystarczy wystrzelić sobie taką rakietkę i po kłopocie. Trochę nie fair, człowiek się tyle namęczy w czynieniu zła a oni go zabiją bez wystawiania hełmu zza rogu.
konto usunięte
2012-11-21, 16:33
Bylo tak blisko, zeby na filmiku byl sejm.
Jestem pod wrażeniem celności rakiet. Wiadomo że ta była jakaś malutka, ale walnęli idealnie w środek chałupy. Kongratulacje.
konto usunięte
2012-11-21, 17:02
konto usunięte
2012-11-21, 17:30
Ma ktoś jakiś dobry program by rozdzielić to na klatki? Ciekawi mnie, czy pocisk leciał pionowo [drony], czy raczej lotem płaskim. Pozdro.
konto usunięte
2012-11-21, 18:33
Jestem ciekaw, może fachowiec się wypowie. Na filmie widać (przynajmniej tak mi się wydaje) że wybuch nastąpił od środka tak jakby ładunek był w domu a nie została zrzucona bomba.
xo
2012-11-21, 18:57
@ Leginek
w 30 sek widać jak uderza rakieta, eksploduję bo przebiciu się przez dach