"nie bądź taki mondrala" małolat dobrze mu powiedział
i jeszcze za kilka lat mu za to wp🤬lą pewnie, za takie pajacowanie i "wyganianie z drzewa"
(o wyganianie z drzewa nie chodzi mi o murzynów jak pewnie większość gimbów od razu ma przed oczami, tylko o to, że na nich się kiedyś swoje twierdze nie do zdobycia robiło i wróg nr. 1 zawsze był stary c🤬j co mu to przeszkadzało chociaż pierwszy raz koło nas przeszedł i był c🤬j wie skąd

(o wyganianie z drzewa nie chodzi mi o murzynów jak pewnie większość gimbów od razu ma przed oczami, tylko o to, że na nich się kiedyś swoje twierdze nie do zdobycia robiło i wróg nr. 1 zawsze był stary c🤬j co mu to przeszkadzało chociaż pierwszy raz koło nas przeszedł i był c🤬j wie skąd

PhantomMask napisał/a:
na takie coś jest chyba paragraf
![]()
Kodeks Karny
Art. 227.
Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

podpis użytkownika
:oneko:
Szkoda że nie było zwrotu akcji gdzie z boku nagle podjeżdża radiowóz.
hahahaha ja p🤬le myślalem ze bd jakas beka z psow to jakis ryzy c🤬j zalozyl czapke i dzieci z drzewa zgonil k🤬a ja bym bez czapki ich lepiej ustawil - najgorsze jest to ze piwo w ciemno wystawilem - mam nadzieje ze to moje ci zaszkodzi tepy c🤬ju
zescie sie k🤬a popisali
zescie sie k🤬a popisali

Przecież to zwykłe jaja, czego spinacie dupy j🤬e sztywne sk🤬ysyny.
kokos_123 napisał/a:
Kodeks Karny
Art. 227.
Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.![]()
a film będzie stanowił dowód, gratuluje inteligencji temu Panu...

adams_123 napisał/a:
"nie bądź taki mondrala"
mądrala, głąbie
natking napisał/a:
na co liczyłeś, wstawiając gifa który za c🤬j nie ma nic wspólnego z tematem?

Co za frajer
szkoda ze ci nie zaj🤬i, byś się zdziwił "panie władza"
szkoda ze ci nie zaj🤬i, byś się zdziwił "panie władza"

Nowy sposób pedofilów na porywanie dzieci? "Na policjanta".