👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

przy okazji powierzchnia nawęglona
no i nie zapomnial o hartowaniu ;p
barzo fajnie mu to wyszło jednak bym tego nie kupił

barzo fajnie mu to wyszło jednak bym tego nie kupił

ale już nie opuścił po hartowaniu więc nożyk kruchy, stal na takie kolce jest niskiej jakości będzie widziałeś ile zanieczyszczeń odpadało przy kuciu

Wdr napisał/a:
@up może pierw zainteresuj się jak wygląda młotek dla kowala lepiej machać 3 kilowym mlotkiem caly dzien niż na kozaka jak Ty 40 kilowym 2 minut....
Weź już się zamknij bo to kolejny temat w którym jedyne co robisz to się napinasz. Luzuj gumę w majtach.

napina to się łuk cymbale jeden z takimi tekstami startuj sobie do kolegów pionku:)

Gdybym miał taki sprzęt to bym produkował i sprzedawał więcej jak fabryka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie