Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:53
konto usunięte 2016-03-26, 10:42
czy ta lampka umie zmywać naczynia ?
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-26, 10:47 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~DMT 2016-03-26, 10:59 16
Archeolog napisał/a:

polska.newsweek.pl/naukowcy-dowodza---ludzie-prawicy-nie-sa-zbyt-inteligentni,91884,1,1.html

Tyle w temacie. Pozdrawiam środowiska prawicowe.

Wrzucasz link do szmatławca lisa, w dodatku ślepo w niego wierząc?

Tyle w temacie. Pozdrawiam środowiska idiotów.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-26, 11:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-26, 11:49 1
Srodowisko prawicowe z gory musi byc uposledzone... Sa niedoorozwinieci emocjonalnie poniewaz najczesciej to prawica wywodzi sie z patologi i maja problemy z samym soba a swoj intelekt wykorzystuja w doszukiwaniu sie gowna i teori spiskowych zamiast skupic sie na rozwoju. Sa zajebisscie krotkowzroczni i plytcy. Kazdy naukowieec jest lewicowy bo inaczej bylby ogrranniczony
Zgłoś
mathew_petrov 2016-03-26, 11:52 3
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-26, 12:05 1
mnie urzekl ten kawalek

Cytat:

...maja problemy z samym soba a swoj intelekt wykorzystuja w doszukiwaniu sie gowna (...) zamiast skupic sie na rozwoju...

no i doszukal sie gowna zamiast samemu zrobic lampke
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-26, 12:30
Wszytko ładnie poskładane. Widzę układ esp8266. Akurat dwa do mnie idą z Chin. Będę wrzucał temperatury z solarów i zbiornika CWU do sieci aby statystykę prowadzić.
Zgłoś
KrisCFC 2016-03-26, 12:32 2
Zgłoś
ironik 2016-03-26, 12:35
Mnie takie patenty jarają, bo za młodu nie kumałem za bardzo podstaw fizyki, silników i innej elektroniki i teraz zajebiście nad tym ubolewam, bo bym sobie takie właśnie gadżety porobił, zwłaszcza że samo programowanie ogarniam
Zgłoś
Cyrk 2016-03-26, 12:41 4
Archeolog napisał/a:

polska.newsweek.pl/naukowcy-dowodza---ludzie-prawicy-nie-sa-zbyt-intel...

Tyle w temacie. Pozdrawiam środowiska prawicowe.

Podawanie newsweeka jako źródła informacji.

Ahahahahahahahahahahahahahah nie
Zgłoś
_Azazel 2016-03-26, 12:44 1
Zgłoś
mathew_petrov 2016-03-26, 13:06 8
Zgłoś
Parzo 2016-03-26, 13:07
Zgłoś
mathew_petrov 2016-03-26, 13:10
Parzo napisał/a:

Dobra dobra, powiedz mi lepiej jak rozwiązałeś paradoks kiedy wyłączysz lampkę przez internet, to masz styk normalnie otwarty. Zgadza się? Wtedy jeśli masz widoczną przerwę w obwodzie to jak włączysz lampke manualnie, jeśli masz przez http ustawione na OFF?

Ten film to inspiracja do myślenia. Rozwiązałem ten problem, więc i Ty sobie dasz radę!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem