a co to ma do wieczoru wigilijnego? Zwykłe chwyty reklamowe i nie wiem skąd jesteś, ale u mnie na wigilie nie je się naleśników.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Polecam wyguglanie "fotografia jedzenia" lub podobnie. To wszystko to normalne rzeczy. tak się robi.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
O nie, to w reklamach nie mówią prawdy? Doprawdy SZOK !!!!
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Prawdziwy kurczak to poezja, aż mi ślinka pociekła, kto ruszyłby sztucznego ?!

@up Mówisz chyba o kurze hodowanej przez chłopa, bo to, co obecnie kupujemy jako kurczaki, to bezwartościowe napompowane drobiopodobne gówno.
Caramon napisał/a:
@up Mówisz chyba o kurze hodowanej przez chłopa, bo to, co obecnie kupujemy jako kurczaki, to bezwartościowe napompowane drobiopodobne gówno.
A jadłeś kiedyś kurę taką "swojską" ? Mięso jak z kapcia i pół dnia trzeba było to piec albo gotować

ten indyk na koniec wygląda jak sex zabawka jak by mu zamast szyi c🤬kę wstawili

podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Ich realne piwo jest nierealne. Wlewając tak jak pokazane miałbym piany nie tylko na dwa palce a na dwa kufle.
Większość kont na portalach społecznościowych to podobne twory. Ładnie wyglądają, ale mają niewiele wspólnego z rzeczywistością.
podpis użytkownika
Krok w tył daje szerszą perspektywę
Masz 10 lat? Takie rzeczy to omawiano w latach 90. Wtedy gdy rodził się kapitalizm, wolny rynek i marketing to takie rzeczy wywoływały zdziwienie, że jak to w reklamie pokazane jest nie tak jak naprawdę, więc musisz mieć z 10 lat, skoro obecnie jest to dla ciebie odkrycie. Wszystko to są sztuczki "stare jak świat"! Nic nowego! Ani jedna!
ellsworth napisał/a:
Masz 10 lat? Takie rzeczy to omawiano w latach 90. Wtedy gdy rodził się kapitalizm, wolny rynek i marketing to takie rzeczy wywoływały zdziwienie, że jak to w reklamie pokazane jest nie tak jak naprawdę, więc musisz mieć z 10 lat, skoro obecnie jest to dla ciebie odkrycie. Wszystko to są sztuczki "stare jak świat"! Nic nowego! Ani jedna!
Jaki ty k🤬a dojrzały i elokwĘtny. Wyślij mi swoje zdjęcie z autografem na pw - zachowam dla wnuków.