Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Critical_Mass 2022-10-18, 18:10 1
Wyjdzie przed brame i go odjebią
Zgłoś
Konto usunięte 2022-10-18, 18:28 2
jak się kupuje domez kawałkiem plaży za 35 tyś $ w przepięknej okolicy to trzeba się liczyć że lokalna zwierzyna przyzwyczajona do polowania w dżungli i srania do wiader może być troszkę zazdrosna widząc podstawowy standard
Zgłoś
Konto usunięte 2022-10-18, 19:30 1
@ups Ale żeście mu wszyscy powiedzieli, temu wszystkiemu.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-10-18, 20:13 3
KremufkowyPotwor napisał/a:

25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek

Świetna historia. Dzikus z granatem nie wiedział pewnie jaki był z niego dla nich dobry kapitalistą. Ciotce pogratulować umiejętności, zamiast pomnażać majątek i w coś zainwestować lub racować wolała balety.
Super historia taka Polska. Coś jak powstanie listopadowe.
Zgłoś
saves 2022-10-18, 20:28 6
Lata temu poznałem trzech gości, którzy objeżdżali świat. Opowiadali o swoim pobycie w RPA. Tam możesz zastrzelić napastnika na swojej posesji. Na topie wtedy była dyskusja czy tego prawa nie należałoby zmienić. A dlaczego? Casus pewnej pani, która zastrzeliła napastnika włamującego się do jej domu. Co w tym dziwnego, zapytacie? On był jej 21 ofiarą. XD
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2022-10-18, 20:37 2
minimango.pl napisał/a:

Świetna historia. Dzikus z granatem nie wiedział pewnie jaki był z niego dla nich dobry kapitalistą. Ciotce pogratulować umiejętności, zamiast pomnażać majątek i w coś zainwestować lub racować wolała balety.
Super historia taka Polska. Coś jak powstanie listopadowe.

Najlepsze że minęło ćwierć wieku i nic się tam nie zmieniło XD
Zgłoś
Kubalec 2022-10-18, 23:47 9
Nie od dziś wiadomo, że największymi rasistami są właśnie murzyni
Zgłoś
Konto usunięte 2022-10-19, 0:20 3
żmij napisał/a:

No to łapaj, prosto z ultraprawicowego wp.pl:

Aha, i z tego powodu wszyscy w Niemczech mają po piętnaście kłódek na drzwiach i zasieki na płocie? Fajne te wasze urojenia
Zgłoś
vass 2022-10-19, 0:34 3
Byłem parę razy w RPA w latach 90tych jeszcze za prezydenta de Klerka. W tych czasach to w rpa było większe bogactwo jak w usa, a czarni znali swoje miejsce i było spokojnie, można było nocami chodzić po mieście bez strachu.
Zgłoś
Zpider 2022-10-19, 9:41

25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek

zruszyła mnie ta historia. jestem poruszony. to mnie uspokaja.
Zgłoś
eMCeONe 2022-10-19, 10:58
Miałem ziomka, który pracował w RPA, 4 miesiące w roku. Mówił, że robota zajebista, płacili dobrze w c🤬j bo wychodziło ponad 100tyś za 4 miesiące pracy. Jednak największym atutem było to, że robił tam za najemnika murzynów wydobywających diamenty i karabin miał 24/7 przy sobie Mówił, że przez celownik ładne małpki, śmiesznie tańczyły.
Zgłoś
Gunter88 2022-10-19, 14:04

Słszyałem podobną historie od goscia, który był marynarzem. Jeden z załogi podczas postoju w RPA, pomylił drogi i wszedł na tą dla tych czarnych. Zabili go od razu.
Zgłoś
JackCola 2022-10-19, 14:19
Niedługo Poliniacy tak będą się barykadować przed osadnikami ze wschodu XD
Zgłoś
żmij 2022-10-21, 16:35
mwaski napisał/a:

Aha, i z tego powodu wszyscy w Niemczech mają po piętnaście kłódek na drzwiach i zasieki na płocie? Fajne te wasze urojenia

Wszyscy? Kto tak powiedział- poza tobą, rzecz jasna?

Sugerujesz, że

mwaski napisał/a:

wszyscy w Niemczech mają po piętnaście kłódek na drzwiach i zasieki na płocie?

?
No to jest tam sporo gorzej, niż myślałem.
Ale... W sumie...
Czarnobeżowy c🤬j im w szwabskie dupska.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Dżizas_kurde 2022-10-23, 3:20
Nie wierzę w dwie rzeczy o RPA":
- że biali inwestują w takie zabezpieczenia.... takie pieniądze - zamiast po prostu stamtąd sp🤬alać.
- że białym JANUSZOM dalej oplaca się okratowac i zabezpieczać po to żeby ciągnąć kasę ze swoich biznes

bo to k🤬a nie jest normalne.

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie