Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Critical_Mass 2022-10-18, 18:10 1
Wyjdzie przed brame i go odjebią
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-18, 18:28 2
jak się kupuje domez kawałkiem plaży za 35 tyś $ w przepięknej okolicy to trzeba się liczyć że lokalna zwierzyna przyzwyczajona do polowania w dżungli i srania do wiader może być troszkę zazdrosna widząc podstawowy standard
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-18, 19:30 1
@ups Ale żeście mu wszyscy powiedzieli, temu wszystkiemu.
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-18, 20:13 3
KremufkowyPotwor napisał/a:

25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek

Świetna historia. Dzikus z granatem nie wiedział pewnie jaki był z niego dla nich dobry kapitalistą. Ciotce pogratulować umiejętności, zamiast pomnażać majątek i w coś zainwestować lub racować wolała balety.
Super historia taka Polska. Coś jak powstanie listopadowe.
Zgłoś
saves 2022-10-18, 20:28 6
Lata temu poznałem trzech gości, którzy objeżdżali świat. Opowiadali o swoim pobycie w RPA. Tam możesz zastrzelić napastnika na swojej posesji. Na topie wtedy była dyskusja czy tego prawa nie należałoby zmienić. A dlaczego? Casus pewnej pani, która zastrzeliła napastnika włamującego się do jej domu. Co w tym dziwnego, zapytacie? On był jej 21 ofiarą. XD
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2022-10-18, 20:37 2
minimango.pl napisał/a:

Świetna historia. Dzikus z granatem nie wiedział pewnie jaki był z niego dla nich dobry kapitalistą. Ciotce pogratulować umiejętności, zamiast pomnażać majątek i w coś zainwestować lub racować wolała balety.
Super historia taka Polska. Coś jak powstanie listopadowe.

Najlepsze że minęło ćwierć wieku i nic się tam nie zmieniło XD
Zgłoś
Kubalec 2022-10-18, 23:47 9
Nie od dziś wiadomo, że największymi rasistami są właśnie murzyni
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-19, 0:20 3
żmij napisał/a:

No to łapaj, prosto z ultraprawicowego wp.pl:

Aha, i z tego powodu wszyscy w Niemczech mają po piętnaście kłódek na drzwiach i zasieki na płocie? Fajne te wasze urojenia
Zgłoś
vass 2022-10-19, 0:34 3
Byłem parę razy w RPA w latach 90tych jeszcze za prezydenta de Klerka. W tych czasach to w rpa było większe bogactwo jak w usa, a czarni znali swoje miejsce i było spokojnie, można było nocami chodzić po mieście bez strachu.
Zgłoś
Zpider 2022-10-19, 9:41

25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek

zruszyła mnie ta historia. jestem poruszony. to mnie uspokaja.
Zgłoś
eMCeONe 2022-10-19, 10:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gunter88 2022-10-19, 14:04

Słszyałem podobną historie od goscia, który był marynarzem. Jeden z załogi podczas postoju w RPA, pomylił drogi i wszedł na tą dla tych czarnych. Zabili go od razu.
Zgłoś
JackCola 2022-10-19, 14:19
Niedługo Poliniacy tak będą się barykadować przed osadnikami ze wschodu XD
Zgłoś
żmij 2022-10-21, 16:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2022-10-23, 3:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem