Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jeden z komentarzy na You tube. Chore państwo. Człowiek, który wychował kilka pokoleń swoimi rysunkami, żyje w warunkach niegodnych człowieka. Kobieta, która morduje swoje dziecko, nie jest aresztowana, dostaje mieszkanie w Łodzi i pozuje nago siedząc na koniu do jakichś szmatławców.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-28, 14:22 ]
Zbiórka dla pana Mariana

sadistic.pl/zbiorka-dla-pana-mariana-vt156135.htm
Zgłoś
i................s 2012-11-27, 0:01
Wiadomo już jaki panuje ogólny system wartości w tym kraju. Cenne rzeczy niszczeją, cenni ludzie albo umierają, albo uciekają stąd.
Zgłoś
n................l 2012-11-27, 0:03
zostawili by dziadka w spokoju...
Zgłoś
c................4 2012-11-27, 0:08 3
To już nie chodzi nawet o nasz kraj. Na całym świecie można zaobserwować jak moralność, a nawet tzw. dobry smak upada. Zwróćcie uwagę na tego skurkowańca sadistic.pl/szalony-bieber-vt155601.htm rozbija się sportowym autem po mieście, a ludzie pokroju pana z filmiku nie mają na chleb. To nawet nie jest wina Bieber'a który robi z siebie głupka na arenie międzynarodowej tylko ludzi którzy go kupują, a niestety debili na ziemi jest coraz więcej.
Zgłoś
m................0 2012-11-27, 0:14 8
jedno pytanie - robimy dla niego akcje na kickstarterze? W końcu można powiedzieć, że on wychował większość z niegimbazjalnej społeczności Sadistica.
Zgłoś
s................q 2012-11-27, 0:14 3
To jest po prostu przykre. Jedna z moich ulubionych bajek z dzieciństwa. Ten człowiek powinien dostać sowitą emeryturę za wkład w Polską kulturę. Kiedy ten człowiek tworzył piękne bajki ubecy itp. pałowali ludzi, a szkoda ich emerytury porównywać.
Zgłoś
M................e 2012-11-27, 0:18 2
P🤬lona patologia ! ubeki dostają grubą kasę za nap🤬lanie i niewolenie ludzi, a facet "zasłużony" dla pokoleń klepie biede - jak żyć panie premierze, jak żyć ?
Zgłoś
NYA'79 2012-11-27, 0:28 10
złóżmy się dla niego, powaga, każdy da ile może, i można mu trochę chawire odpicować , takie podziękowanie, jego jego bajki oglądało miliony, i ja też, może ktoś to ogarnąć kto mieszka blisko niego?
jakiś cwaniak niech zabłyśnie i pomoże, wynajmie odpowiednich ludzi.. może sadistic zorganizuje jakąś akcje?
Zgłoś
m................0 2012-11-27, 0:36 3
tak też właśnie o tym myślałem. Sadistic by zrobił sobie reklamę, nic by go to nie kosztowało a pomoglibyśmy mu
Zgłoś
M................e 2012-11-27, 0:43 4
popieram inicjatywe - ja się dorzucę
Zgłoś
Doomik 2012-11-27, 0:55
W Polsce naprawdę trudno o dobre wynagrodzenie za uczciwą pracę. Niestety, w każdej gałęzi przemysłu, kimkolwiek byś nie był, musisz się "zakręcić". A kiedyś tak nie było. Może i była bieda, i ocet na półkach, ale przynajmniej każdy miał prace, miał za co (mniej czy bardziej) godnie żyć. I niestety ludzie strasznego pokolenia dobrze o tym wiedzą. Dziś k🤬a przyjdzie jeden z drugim do roboty, i on łaskawy hrabia pracować za 2000 nie będzie, bo on chce samochód, mieszkanie, wakacje i najlepiej c🤬ja do dupy. Kiedyś było c🤬jowo, ale stabilnie, a dziś ? Dzisiaj się w dupach przewraca. Przepraszam za taki wywód, ale dziś z ciekawości czystej zapytałem moją Mamę ile zarabia (nauczyciel, ponad 25 doświadczenia) to myślałem że z krzesła spadnę. Pozdro
Zgłoś
E................t 2012-11-27, 1:20
jacek44 cp tp za kapeka i jaka nazwa utworu z gory dzieki

jacek44 mozna nazwe kawalka
Zgłoś
S................g 2012-11-27, 2:30
Nawet nie obejrzałem do końca, się ugotowałem po prostu. Tarcza antyrakietowa się w kieszeni otwiera.
Zgłoś
McSzczery 2012-11-27, 4:33
Niech ktoś to na kwejka wrzuci to może jakiś ktoś zorganizuję mu kase,baa może nawet zacznie robić animowane trudne sprawy.
szacun dla Pana

podpis użytkownika

Świadome bycie unikatem, to rządenie światem.
Zgłoś
gieno1 2012-11-27, 8:13
usiąśc i płakac ech....
Zgłoś
C................3 2012-11-27, 8:46
taa na kwejka, tam jest tylko "TROCHE" więcej biedaków niż was
Zrzutka, a to dobre (co za biedaki)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie