Jeden z komentarzy na You tube. Chore państwo. Człowiek, który wychował kilka pokoleń swoimi rysunkami, żyje w warunkach niegodnych człowieka. Kobieta, która morduje swoje dziecko, nie jest aresztowana, dostaje mieszkanie w Łodzi i pozuje nago siedząc na koniu do jakichś szmatławców.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-28, 14:22 ]
Zbiórka dla pana Mariana
sadistic.pl/zbiorka-dla-pana-mariana-vt156135.htm
i................s
2012-11-27, 0:01
Wiadomo już jaki panuje ogólny system wartości w tym kraju. Cenne rzeczy niszczeją, cenni ludzie albo umierają, albo uciekają stąd.
n................l
2012-11-27, 0:03
zostawili by dziadka w spokoju...
c................4
2012-11-27, 0:08
To już nie chodzi nawet o nasz kraj. Na całym świecie można zaobserwować jak moralność, a nawet tzw. dobry smak upada. Zwróćcie uwagę na tego skurkowańca
sadistic.pl/szalony-bieber-vt155601.htm rozbija się sportowym autem po mieście, a ludzie pokroju pana z filmiku nie mają na chleb. To nawet nie jest wina Bieber'a który robi z siebie głupka na arenie międzynarodowej tylko ludzi którzy go kupują, a niestety debili na ziemi jest coraz więcej.
m................0
2012-11-27, 0:14
jedno pytanie - robimy dla niego akcje na kickstarterze? W końcu można powiedzieć, że on wychował większość z niegimbazjalnej społeczności Sadistica.
s................q
2012-11-27, 0:14
To jest po prostu przykre. Jedna z moich ulubionych bajek z dzieciństwa. Ten człowiek powinien dostać sowitą emeryturę za wkład w Polską kulturę. Kiedy ten człowiek tworzył piękne bajki ubecy itp. pałowali ludzi, a szkoda ich emerytury porównywać.
M................e
2012-11-27, 0:18
P🤬lona patologia ! ubeki dostają grubą kasę za nap🤬lanie i niewolenie ludzi, a facet "zasłużony" dla pokoleń klepie biede - jak żyć panie premierze, jak żyć ?
złóżmy się dla niego, powaga, każdy da ile może, i można mu trochę chawire odpicować , takie podziękowanie, jego jego bajki oglądało miliony, i ja też, może ktoś to ogarnąć kto mieszka blisko niego?
jakiś cwaniak niech zabłyśnie i pomoże, wynajmie odpowiednich ludzi.. może sadistic zorganizuje jakąś akcje?
m................0
2012-11-27, 0:36
tak też właśnie o tym myślałem. Sadistic by zrobił sobie reklamę, nic by go to nie kosztowało a pomoglibyśmy mu
M................e
2012-11-27, 0:43
popieram inicjatywe - ja się dorzucę
W Polsce naprawdę trudno o dobre wynagrodzenie za uczciwą pracę. Niestety, w każdej gałęzi przemysłu, kimkolwiek byś nie był, musisz się "zakręcić". A kiedyś tak nie było. Może i była bieda, i ocet na półkach, ale przynajmniej każdy miał prace, miał za co (mniej czy bardziej) godnie żyć. I niestety ludzie strasznego pokolenia dobrze o tym wiedzą. Dziś k🤬a przyjdzie jeden z drugim do roboty, i on łaskawy hrabia pracować za 2000 nie będzie, bo on chce samochód, mieszkanie, wakacje i najlepiej c🤬ja do dupy. Kiedyś było c🤬jowo, ale stabilnie, a dziś ? Dzisiaj się w dupach przewraca. Przepraszam za taki wywód, ale dziś z ciekawości czystej zapytałem moją Mamę ile zarabia (nauczyciel, ponad 25 doświadczenia) to myślałem że z krzesła spadnę. Pozdro
E................t
2012-11-27, 1:20
jacek44 cp tp za kapeka i jaka nazwa utworu z gory dzieki
jacek44 mozna nazwe kawalka
S................g
2012-11-27, 2:30
Nawet nie obejrzałem do końca, się ugotowałem po prostu. Tarcza antyrakietowa się w kieszeni otwiera.
Niech ktoś to na kwejka wrzuci to może jakiś ktoś zorganizuję mu kase,baa może nawet zacznie robić animowane trudne sprawy.
szacun dla Pana
podpis użytkownika
Świadome bycie unikatem, to rządenie światem.
C................3
2012-11-27, 8:46
taa na kwejka, tam jest tylko "TROCHE" więcej biedaków niż was
Zrzutka, a to dobre (co za biedaki)