k🤬a, j🤬e wsióry. tak samo inteligentni jak teksty swoich ulubionych piosenek disco polo. won na wiejskie dyskoteki z tym, stop rozpowszechnianiu ścierwa.
Rozp🤬alają mnie te wasze "światowe" komentarze... Niestety, ale ta muzyka nie leci tylko na wsi kolego

Niestety udziela się tego ślubu analfabetOM, a potem takie coś się rodzi.
Ale z Ciebie bystrzak

Słucham metalu, ambientu, klasyki, electro i nie wyobrażam sobie bawić się przy jakimś syfie typu rap, techno, disco-polo. Ogarnij mózg.
Co posta, aż smutne, jakiego syfu ludzie słuchają. Nie wiem, jak coś takiego może być tak popularne. To naprawdę źle świadczy o intelekcie ludzi.
jak bardzo trzeba byc uposledzonym zeby myslec, ze gatunek muzyki jakiej sluchasz swiadczy o intelekcie

jeszcze k🤬a sluchasz electro, a na techno piszesz syf mimo, ze to w parze idzie zazwyczaj na imprezach tego typu, a na samo electro mowi sie reaktywacja techno

jestes tak nedznym dowcipem natury, ze az brak mi slow
jak bardzo trzeba byc uposledzonym zeby myslec, ze gatunek muzyki jakiej sluchasz swiadczy o intelekcie![]()
jeszcze k🤬a sluchasz electro, a na techno piszesz syf mimo, ze to w parze idzie zazwyczaj na imprezach tego typu, a na samo electro mowi sie reaktywacja technodo potegi
jestes tak nedznym dowcipem natury, ze az brak mi slow
Nie wypowiadaj się na temat czegoś, o czym nie masz pojęcia. Posłuchaj sobie techno, a potem dark electro. I wtedy się wypowiadaj. Rany, z jakimi idiotami ja muszę mieć do czynienia.
Z disco polo jest jak z waleniem konia - każdy to robi, tylko nikt się nie przyznaje...
Tu masz rację. Czasami słucham tego gówna tylko dlatego, że moi rodzice to lubią i jestem zmuszona to słyszeć.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

Nie wypowiadaj się na temat czegoś, o czym nie masz pojęcia. Posłuchaj sobie techno, a potem dark electro. I wtedy się wypowiadaj. Rany, z jakimi idiotami ja muszę mieć do czynienia.
Tu masz rację. Czasami słucham tego gówna tylko dlatego, że moi rodzice to lubią i jestem zmuszona to słyszeć.
o k🤬a moglas mowic, ze jestes gotem

tez sie tak ubierasz??
swoja droga to dark electro to bardziej brzmi jak odmiana trance, a nie electro.
a co myslisz o trance, muzyczny intelekcie

o k🤬a moglas mowic, ze jestes gotem![]()
tez sie tak ubierasz??
swoja droga to dark electro to bardziej brzmi jak odmiana trance, a nie electro.
a co myslisz o trance, muzyczny intelekcie![]()
Nie jestem gotem. Nie czuję przynależności do żadnej subkultury, po prostu na to leję. Słucham zbyt wielu gatunków muzycznych, by przypisywać sobie np. subkulturę metalową albo gotycką. Ubieram się w większości na czarno, ale nawet glanów nie mam.
Nie no, stary, dark electro w ogóle nie brzmi jak trance. Coś tu wrzucę. Combichrist to mainstreamowe, ale zajebiste nap🤬lanie dark electro/aggrotech.
Tego typu kawałki w ogóle nie brzmią jak trance. Trance jest po prostu o wiele lżejszy. A co sądzę o trance? Mam pewien sentyment, bo słuchałam jakichś trance'owo-techniastych kawałków w czasie gimbazy, ale ogólnie to dla mnie jest za miękkie. Wolę trance'owe akcenty w electro, bo i w electro czasem trzeba jakiegoś sofcikowego akcentu. A wykonawców, których słuchałam w gimbazie, ci nie podam, bo zwyczajnie nie pamiętam.
PS. Dorzucam jeszcze Zombie Girl, gatunek miejscami electro, miejscami dark electro. Wątpię, by cokolwiek było idealnie czyste w swym rodzaju.
A trance'owe jest np to:
albo to:
bądź:
Podsumowanie: trance jest o wiele delikatniejszy od electro i dark electro. Może jest jego jakąś odmianą, ale ze względu na brzmienie traktuję to jak odrębne gatunki. Mam nadzieję, że moje dowody z YT wystarczą. Rzecz jasna, nadal masz prawo mnie zjechać, bo gatunki muzyczne są zajebiście plastyczne.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.