Obrazek
osobiście ostatnią opcję jestem w stanie tolerować![]()
A ja wszystkie.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...

Ty hihopfapowcu, naśladowco cz🤬chów z Bronxu, zakapturzeńcu, odp🤬l się od Metalu.

osobiście ostatnią opcję jestem w stanie tolerować
![]()
To nieźle poj🤬y jesteś
Oh obrońca pedałów się oburzył. I sam zaczął wyzywać. Zgodnie z twoim motto: "kozak w necie p🤬da w świecie" jesteś niestety p🤬dą. W opisie "śmierć homosiom" a broni chłopców z długimi włosami, którzy się malują. Hipokryta.
Nie masz racji. Chodź i mi wyp🤬ol. Albo nie. Prześlij mi swój adres koleżko i zobaczysz jak się mylisz obrońco pedałów!
Aha i nie słucham hip hopu ani (na szczęście!!) metalu![]()
to pewnie słuchasz dubstepu albo disco polo..

to jak nie zajebie cie wzrokiem to zrobi z ciebie ofiare dla szatana w formie jogurtu kozak w necie hip hop p*zda w świecie"
Oczywiście, zajebie mnie. Chyba bym się posrał w majty ze śmiechu jakby podlazł do mnie jakiś żałosny typ wymalowany jak panda. Black metal jest ch*jowy i ma ch*jowe klipy.

Oh obrońca pedałów się oburzył. I sam zaczął wyzywać. Zgodnie z twoim motto: "kozak w necie p🤬da w świecie" jesteś niestety p🤬dą. W opisie "śmierć homosiom" a broni chłopców z długimi włosami, którzy się malują. Hipokryta.
Nie masz racji. Chodź i mi wyp🤬ol. Albo nie. Prześlij mi swój adres koleżko i zobaczysz jak się mylisz obrońco pedałów!
Aha i nie słucham hip hopu ani (na szczęście!!) metalu![]()
do jasnej k🤬y! nie chronie pedałów to WY hip hop j🤬e w p🤬de ciule myślicie że to pedały bo macie kolegów pedałów i patrzycie tymi swoimi pedałowymi oczkami na świat wiec każdy dla was jest pedałem, proste podejdź do metala i mu powiedz wszystkie swoje smutki i problemy na temat jego wyglądu, bęcie co na hardzie oglądac.
fajnie że pokazałeś swoją twarz ( to pierwszą ) ale nie chwal się tylko kup pistolet i sie zabij.
pedałem jesteś ty ciulu jak podejdziesz do takiego ,,norwegian black"
zakładając że w ogóle podejdziesz...
to jak nie zajebie cie wzrokiem to zrobi z ciebie ofiare dla szatana w formie jogurtukozak w necie hip hop p🤬da w świecie
tak jak reszta słuchaczy tego gówna kozaki w grupach jednostrzałowcy z osobna napisz że nie mam racji a ci wyp🤬ole
lecz się pedale jeden to że black fiut to nie oznacz że ta muzyka coś znaczy.... matole bez gimnazjum jakbyś wiedział o takim znaczeniu jak gusta to byś mordy nie pluł na monitor wypastuj buty na czarno i do kościoła śpiewać AVE S.....