Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-11-12, 21:32 13
TO:

NIE RÓŻNI SIĘ OD TEGO:

Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-12, 21:35 1
Z tych pierwszych to chyba śmieją się nawet inni murzyni.
Zgłoś
pATRYKOify 2012-11-12, 21:57 1
Od The Game'a proszę się odp🤬lic.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-12, 21:58
P🤬licie głupoty. Norweski BM lat 90 rozp🤬ala w mak- pierwsze demówki Gorgoroth, wydawnictwa Strid, Borknagar, Bak De Syv Fjell, Mock(k🤬a!), Kampfar, Ragnarok i cała masa innych albumów/demówek z tego okresu, które często miały gówniane brzmienie rozp🤬alają klimatem i DUCHEM dzisiejsze pseudo-metalowe-gówna, które dla mnie są niczym jak hałasem. Howgh.
Zgłoś
rusofil 2012-11-12, 22:04
pawel1q napisał/a:

Obrazek

osobiście ostatnią opcję jestem w stanie tolerować

A ja wszystkie.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
marcinsud 2012-11-12, 22:05 1
@wiesiors4 w GROMIE też sobie malują pyski ach te pedałki z pistolecikami, poza tym ten pierwszy z twojego zdjęcia to widać po ubiorze, że dres z gangu ortalionu.
Zgłoś
Dante737 2012-11-12, 22:09 5
Jeszcze ten co z Azkabanu sp🤬olił:
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-12, 22:11 5
@wiesior4

Ty hihopfapowcu, naśladowco cz🤬chów z Bronxu, zakapturzeńcu, odp🤬l się od Metalu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 1:04 1
@marcinsut co ma maskowanie się do malowania mordy ma pokaz i wgl. widziałeś kiedyś w gromie p🤬dę z długimi włosami? ale k🤬a porównanie
Zgłoś
woccow123 2012-11-13, 1:05 1
pawel1q napisał/a:

osobiście ostatnią opcję jestem w stanie tolerować

To nieźle poj🤬y jesteś
Zgłoś
LuzaQ 2012-11-13, 1:11 1
wiesiors4 napisał/a:

Oh obrońca pedałów się oburzył. I sam zaczął wyzywać. Zgodnie z twoim motto: "kozak w necie p🤬da w świecie" jesteś niestety p🤬dą. W opisie "śmierć homosiom" a broni chłopców z długimi włosami, którzy się malują. Hipokryta.
Nie masz racji. Chodź i mi wyp🤬ol. Albo nie. Prześlij mi swój adres koleżko i zobaczysz jak się mylisz obrońco pedałów!
Aha i nie słucham hip hopu ani (na szczęście!!) metalu

to pewnie słuchasz dubstepu albo disco polo..

Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 3:16
"zakładając że w ogóle podejdziesz...

to jak nie zajebie cie wzrokiem to zrobi z ciebie ofiare dla szatana w formie jogurtu kozak w necie hip hop p*zda w świecie"
Oczywiście, zajebie mnie. Chyba bym się posrał w majty ze śmiechu jakby podlazł do mnie jakiś żałosny typ wymalowany jak panda. Black metal jest ch*jowy i ma ch*jowe klipy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 4:42 1
P🤬lcie o czarnych a ja mieszkam za granicą w getcie. I powiem jedno, największe ścierwo jakie można spotkać to Polacy. Żadna inna narodowość, bez znaczenia ma również kolor skóry, to tylko polaków wszędzie słychać, to tylko po polaków policja przyjeżdża, tylko oni Tobie wp🤬lą i tylko oni Ciebie okradną. Jesteś w sklepie i jebie Tobie trawionym alkoholem? Obróć się i powiedz "cześć", bo polak stoi za Tobą.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 8:30
wiesiors4 napisał/a:

Oh obrońca pedałów się oburzył. I sam zaczął wyzywać. Zgodnie z twoim motto: "kozak w necie p🤬da w świecie" jesteś niestety p🤬dą. W opisie "śmierć homosiom" a broni chłopców z długimi włosami, którzy się malują. Hipokryta.
Nie masz racji. Chodź i mi wyp🤬ol. Albo nie. Prześlij mi swój adres koleżko i zobaczysz jak się mylisz obrońco pedałów!
Aha i nie słucham hip hopu ani (na szczęście!!) metalu

do jasnej k🤬y! nie chronie pedałów to WY hip hop j🤬e w p🤬de ciule myślicie że to pedały bo macie kolegów pedałów i patrzycie tymi swoimi pedałowymi oczkami na świat wiec każdy dla was jest pedałem, proste podejdź do metala i mu powiedz wszystkie swoje smutki i problemy na temat jego wyglądu, bęcie co na hardzie oglądac.

wiesiors4 napisał/a:

TO:Obrazek
NIE RÓŻNI SIĘ OD TEGO:
Obrazek

fajnie że pokazałeś swoją twarz ( to pierwszą ) ale nie chwal się tylko kup pistolet i sie zabij.
Zgłoś
SuchyX 2012-11-13, 18:51
rockface123 napisał/a:

pedałem jesteś ty ciulu jak podejdziesz do takiego ,,norwegian black"

zakładając że w ogóle podejdziesz...

to jak nie zajebie cie wzrokiem to zrobi z ciebie ofiare dla szatana w formie jogurtu kozak w necie hip hop p🤬da w świecie

tak jak reszta słuchaczy tego gówna kozaki w grupach jednostrzałowcy z osobna napisz że nie mam racji a ci wyp🤬ole

lecz się pedale jeden to że black fiut to nie oznacz że ta muzyka coś znaczy.... matole bez gimnazjum jakbyś wiedział o takim znaczeniu jak gusta to byś mordy nie pluł na monitor wypastuj buty na czarno i do kościoła śpiewać AVE S.....
Przejdź to ostatniego posta w temacie