ja tam umiem i lubię się pośmiać z wielu rzeczy, ale jestem (bądź co bądź nie najlepszym;>) katolikiem jak pewnie wielu tu, ale mnie to denerwuje i mówię wprost że to jest żałosne. nie będę już nikogo obrażał bo znowu zostanę zablokowany przez szanownych adminów za wyrażenie swojego zdania, które oni bacznie pilnują żeby ich zdanie każdy szanował.

K4KTUZ napisał/a:
więc zdecyduj się, albo nas wyzywasz albo wyrażasz swoje zdanie, bo za kulturalne jego wyrażanie bana się nie dostajenie będę już nikogo obrażał bo znowu zostanę zablokowany przez szanownych adminów za wyrażenie swojego zdania

ja tam nie nalezę do ludzi religijnych, nawet przeciwnie, ale uważam to jest żałosne szczerze mówiąc a na pewno nie ma w tym nic śmiesznego :<

"Jeśli jestes ateistą, nie musisz tego udowadniać"
Słabo...
Słabo...
Jezus też lubi się zabawić...
... w końcu stworzył nas na Swoje podobieństwo
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

... w końcu stworzył nas na Swoje podobieństwo

podpis użytkownika
(\ /)( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
w końcu się doigracie sami, jak zacznie się nagonka na was. To tak jakbym pokazał twoją matkę a poniżej rozdzabioną k🤬e z kolesiami...

@up
Zluzuj poślady, podejdź z dystansem. Nawet jeżeli mam być ukarany to wole się o tym przekonać po śmierci, kiedy wg Twojej wiary zostanę osądzony. Choć jak widzę takie posty to powoli rozumiem "tabu"
Zluzuj poślady, podejdź z dystansem. Nawet jeżeli mam być ukarany to wole się o tym przekonać po śmierci, kiedy wg Twojej wiary zostanę osądzony. Choć jak widzę takie posty to powoli rozumiem "tabu"