Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie są szanse? To tak, jakby jedną packą ubić cztery muchy naraz.
Ach ci tiktokerzy - wszystko zrobią dla filmiku , nawet roz🤬bią o zaparkowane samochody...
Bardzo pouczający filmik.
Laweciarz nauczył się, żeby nie pisać smsów kierując kolanami.
Następny nauczył się, żeby nie parkować na trawniku.
Nagrywający nauczył się, że im większy odstęp tym lepszy.
A fordziarz w końcu na 100% wie, że w desce rzeczywiście siedziały poduszki jak handlarz obecywał, a nie rezystory.
Ja się nauczyłem, żeby nie pić herbaty nad klawiaturą cholera...
Laweciarz nauczył się, żeby nie pisać smsów kierując kolanami.
Następny nauczył się, żeby nie parkować na trawniku.
Nagrywający nauczył się, że im większy odstęp tym lepszy.
A fordziarz w końcu na 100% wie, że w desce rzeczywiście siedziały poduszki jak handlarz obecywał, a nie rezystory.
Ja się nauczyłem, żeby nie pić herbaty nad klawiaturą cholera...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
A gdzie te Mocne które mają na zbyciu?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Zgaduję że kierowca miał nos w telefonie, bo po co patrzeć na drogę jak można przeglądać fejsbuka.
K🤬a, poziome wideo wp🤬lone w pionowe wideo, a to pionowe z powrotem w poziome. Faktycznie mocne.
Zobacz debilu co narobiłeś tym zj🤬ym Srik tokiem. Był sobie normalny pełnoekranowy film to debil przerobił go na pionowe gówno i teraz jest rozmiaru znaczka pocztowego.
jak szybko jednym głupim manewrem można narobić burdelu i trupów.
elim napisał/a:
Zgaduję że kierowca miał nos w telefonie, bo po co patrzeć na drogę jak można przeglądać fejsbuka.
Pisał wiadomość do zony,chłopaka że jest już blisko .