👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Że taki gówno materiał tyle piw zebrał
Chyba już masowe boty ruskie tu się zalegli
Wojsko natomiast zawijało PO
dorzeczy.pl/amp/307282/gen-kraszewski-o-wojsku-za-rzadow-po-wszystko-z...
Chyba już masowe boty ruskie tu się zalegli
Wojsko natomiast zawijało PO
dorzeczy.pl/amp/307282/gen-kraszewski-o-wojsku-za-rzadow-po-wszystko-z...
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zjedzie się parę milionów ukrów zobaczymy. Ale nie przyjedzie już państwo, które powynajmuje sobie mieszkania. Po co sprawdzali powierzchnie piwnic? Przecież nie na atom bo co Ci po takiej piwnicy jak jebnie? Zjedzie się mnóstwo ciekawych elementów, że osoby piszące o zamianie z nimi na zniszczone mieszkania będą matki chować po kątach aby nie wychodziły. Nikt nie upilnuje tego towarzystwa w takiej ilości. W przyszłym tygodniu zawitają do nich mrozy. Wyłączą im prąd, nam też i będziemy siedzieć w głuchych ciemnościach. Ciekawe czy wtedy mądrzy ludzie piszący o zniszczonych ich mieszkaniach zejdą do piwnicy po ogórki lub czy otworzą ochoczo im drzwi, bo dziecko płacze, bo dziecko umyć, bo dziecku zimno...
A i jeszcze jedno. Jak o nas mówią, że jesteśmy narzekaczami, tak o nich mówią, że są roszczeniowi. Ciekawe ile będą spać i robić po kątach w piwnicach wiedząc, że śpisz sobie wygodnie w mieszkanku wyżej. Dzień, dwa, góra cy?
A i jeszcze jedno. Jak o nas mówią, że jesteśmy narzekaczami, tak o nich mówią, że są roszczeniowi. Ciekawe ile będą spać i robić po kątach w piwnicach wiedząc, że śpisz sobie wygodnie w mieszkanku wyżej. Dzień, dwa, góra cy?
niezmiennie mnie zastanawia, jakim trzeba być pustostanem, żeby takie rzeczy wklejać. Podobno średnia IQ w Polsce jest na poziomie 106, ale patrząc na ten wysyp kombajnistów po zawodówce, to zaczynam w to wątpić.
lysymisio6969 napisał/a:
oj stefek stefek.. zrozum chopie, że prozachodnia ukraina, a najlepiej ukraina w nato i ue to bezpieczniejsza polska i to co teraz na ukraine nakapiemy zwróci się napewno, potraktuj to jako inwestycje, przy inwestycji zawsze jest ryzyko ale w tym wypadku opłacalne.
Zwròci się jak wyjazdy do Iraku i Afganu,albo offset za F-16 Astra II?
andrzejrobert75 napisał/a:
Zwròci się jak wyjazdy do Iraku i Afganu,albo offset za F-16 Astra II?
Nie, zwróci się w ten sposób, ze osłabi naszego jedynego wroga rosje. Zmniejszy jej wpływy w Europie i na świecie iodsunir ryzyko ataku na Polske na lata
Żebyś ty kiedyś nie musiał uciekać przed bombami. Tak bardzo chciałbym poużywać epitetów w twoją stronę, ale nawet na to nie zasługujesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie