Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
GaryP 2022-06-27, 21:49
O, nowy gatunek jednorożca
Zgłoś
Damnon 2022-06-27, 22:12 1
Przecież osoba prezentuje scenę seksu heteroseksualnego a wy tu p🤬licie coś o elgiebetach
Zgłoś
boguslaw1234 2022-06-27, 22:13 10
JednorękiBandyta napisał/a:

Oprócz tego co napisali ci wyżej, to ty tak serio? Domyśl się kretynie że nie bez powodu jest nagonka na RTVAGDLGBT czy jak to tam się zwie... Jakby żyli normalnie i nikomu k🤬sami przed oknami nie machali i cudzych dzieci w szkołach nie uczyli po swojemu edukacji seksualnej(pedofile) to nawet nikt normalny nie słyszałby o LGBT- jak dla mnie powinno być to od razu traktowane jako grupa przestępcza i wszelkiego rodzaje marsze itp od razu co najmniej pacyfikowane Dlaczego? Otóż to są przestępcy i chorzy ludzie... No 10-20% to pewnie małolaci z problemami nie mająca pojęcia o co w tym wszystkim chodzi, na pewno nie o równość i akceptacje.

Dokładnie jak napisałeś.
A jak ktoś uważa, że paradowanie na ulicach zboczeńców i zwyroli jeszcze mieszających w to nierzadko dzieci jest normalne, to myślę że taki ktoś powinien być co najmniej poddany kastracji.
Zgłoś
Widelecc 2022-06-28, 0:22
grudzin7 napisał/a:

I powiedzcie k🤬a że te LGBTRTVRGB+ to normalni ludzie są...

Ale zostaw ty już w spokoju tego Kaczyńskiego
Zgłoś
boowa1986 2022-06-28, 5:21 6
gumofc napisał/a:

Ty k🤬a tępy idioto nie jesteś normalny. Co to wgl ma wspólnego z LGBT? Mam w rodzinie osoby które są LGBT, żyją normalnie, pracują, do nikogo nie mają problemów a taki zawistny c🤬jek z sadola który ma pojęcie o czymkolwiek zerowe będzie próbował zrobić z nich jakichś potworów. K🤬a co nie ma własnego życia i próbuje zniszczyć je komuś innemu.

Ależ jebie od Ciebie tęczą i ideologią pokoju, jak z tego całego pedalstwa. To po c🤬j jakieś parady gejowskie itp? Na szczęście Ty i Twoja pedalska rodzinka zdechniecie jak j🤬e dinozaury, natury i biologii nie oszukasz z🤬bie.
Zgłoś
eMCeONe 2022-06-28, 16:15
grudzin7 napisał/a:

I powiedzcie k🤬a że te LGBTRTVRGB+ to normalni ludzie są...

Nie bardziej niż hetero, którzy robią gromadkę bachorów, byleby ciągnąć social.. Jedni i drudzy do wora
Zgłoś
AdamBrown 2022-07-06, 17:19
To

Ralfeusz napisał/a:

Jak by nie patrzeć to natura nie jest głupia. Radzi sobie z różnymi rzeczami, ewolucją itd. A teraz jakieś coś (ciężko stwierdzić czy to jeszcze jest sapiens, bo homo na pewno) twierdzi, że natura się myli. Z🤬BY...

To nie jest zjawisko ewolucyjne, ale raczej duchowe, Bóg stworzył ludzi i zwierzęta dwupłuciowymi bo tak sobe chciał, a teraz upadli aniołowie próbują mu na złość to zepsućm wykorzystując fakt, że ludzie mają wolną wolę.
Nic z resztą nowego stało sie to w Sodomie, i Gomorze, oraz w starożytnym Babilonie, wszystkie te miejsca przestały istnieć, z powodu Bożej interwencji, i teraz Europę czeka to samo. Ale moło kto to własciwie rozumie bo większość jest zapatrzona w ewolucje, ocieplenie klimatu, i w rozwój informatyczny, a mało kto widzi że ludzie po prostu podeją, robą sie głupi, agresywni, nienawistni, spedaleni, oziębła miłość, i wzajemny szacunek.
Te zjawiska można odwrócić, tylko na drodze walki o Umysły ludzi, głosząc Ewangelie, i zaprowadzając z powrotem Boży ład(mam na myśli Boży ład a nie Katolickie dyrdymały, które są jego zaprzeczeniem), ale kogo to obchodzi

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś