📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Chwilą, przecież nie wolno montować świateł policyjnych w prywatnych pojazdach, jeśli trafią na patrol drogówki to grozi im mandat

Kozaki to oni moze są na armię brazilisjka czy meksykańska.
Dla sił porzodkowych USA to wzbudza politowanie.
Nikt by się do nich na dół nie pofatygował.
Dostali by z tomahwka albo z predatora. Ewentualnie podleciał by Ac130 rozdupcyl ich na przecier a później ze dwie cobry czy apache żeby dobić resztę
Dla sił porzodkowych USA to wzbudza politowanie.
Nikt by się do nich na dół nie pofatygował.
Dostali by z tomahwka albo z predatora. Ewentualnie podleciał by Ac130 rozdupcyl ich na przecier a później ze dwie cobry czy apache żeby dobić resztę
Przyjaźnie wyglądają. Podszedłbym i zapytał jak się do nich zapisać.
0merta napisał/a:
Jakby bardzo chcieli, to do takich sytuacji są specjalne konstrukcje jak AC 130.
AC130 możesz wysłać by rozwalić kolumnę wojska, a nie paru cieci z jeepami. Byle armia wyrżnie to w pył, ale dla policji byłaby to bardzo ryzykowna akcja (patrz te bieda-nadbudówki pancerne z dziurami strzeleckimi na pick'up ala ISIS). Ale nikt Armii na tych śmierdzieli nie wyśle - zbyt duża forsa za nimi stoi.
To są debile, mowa i pokazówka jest srebrem, a milczenie złotem, teraz armia meksykańska i rząd, chociaż chcieliby, nie mogą tego tak zostawić, nie mówiąc już o Sinaloa i Zetas.

już wiem gdzie moja kasa za narkotyki. Cervantes oddawaj moją kase
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie