Zapewne czeka mnie fala gróźb od "prawdziwie wierzących" ale ten filmik jest prawdą.Nazwa tematu wyjaśnia wszystko.
Nie pozwólcie ukryć im prawdy!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-06, 16:57
konto usunięte
2013-02-06, 17:10
Ogladając ten filmik i czytając niektóre komentarze, przypomniało mi się przysłowie: "rzuć w kogoś błotem a część na pewno się przyklei". Sadzę, że pasuje ono tutaj jak ulał.
konto usunięte
2013-02-06, 17:21
konto usunięte
2013-02-06, 17:25
Kościół zły, a co powiecie o islamie?
konto usunięte
2013-02-06, 17:30
Jeszcze gorszy.
konto usunięte
2013-02-06, 17:49
Wiarygodność tego filmiku jest równie wielka co obietnice tuska
konto usunięte
2013-02-06, 17:51
" Pani Krystyna z warzywniaka dostała dziś rozwolnienia, ponieważ co 5 minut wychodziła do toalety, jednak widziałem że ma w torebce stoperan. Dlaczego go nie wzięła? Czy zrobiła to świadomie?" =pan Rysiek
filmik mniej wiecej tego samego kalibru i tak samo wiarygodny co mój komentarz
Jan Paweł II patron pedofilii? A żywioł każdej kobiety to kuchnia i każdy facet napalona świnia. Nie twierdzę że pedofilia w kościele to bujda, ale nie wrzucać wszystkich do jednego worka i bez statystyk, bo statystycznie to każdy z waszych rodziców ma po jednym jądrze...
A co do filmiku to jest to wszystko tak prawdodpobne jak g*wno na marscie, może i jakieś jest, ale nie ma dowodów.
Wytropiłem tego całego profesora z Uniwersytetu, dość znany i nerwowy osobnik
sadol.pl/czy-czesto-sie-pan-usmiecha-vt3594.htm Zatrzymajcie na 00:39, a film z tego tematu na 5:49 TADAAAAM ....
konto usunięte
2013-02-06, 17:56
was to pop.......rdoliło, niedługo pokażecie film że JP2 miał tajny układ z Hitlerem