Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Janusz Ławrynowicz - wywiad
konto usunięte • 2012-09-20, 22:09
Wywiad z człowiekiem, któremu internet i portale dla gimbusów zniszczyły życie (a przynajmniej on tak na to patrzy). Chodzi o popularnego "Pana Andrzeja", którego wizerunek został wykorzystany do piętnowania przywar Polaków. Dla przypomnienia:

Skłamałbym mówiąc że spora część z tych obrazków mnie nie rozbawiła, w każdym razie warto poznać co ma do powiedzenia sam pan Ławrynowicz, który chcąc nie chcąc stał się gwiazdą internetu.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
coolfon 2012-09-21, 13:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 14:21
Bez przesady, przy obecnym wyglądzie nawet bym go nie rozpoznał na ulicy.
Zgłoś
Spoon9 2012-09-21, 14:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jackalski 2012-09-21, 14:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 14:38
kulwasarpana napisał/a:

Słuchajcie, to wrzućcie swoje zdjęcia do sieci, my się posmiejemy, a Wy sprzedawajcie koszulki. Deal?

Właśnie.

Tutaj jak wszędzie w internecie, każdy mądry, inteligenty.. co drugi zmysł biznesmana, tu już koszulki by sprzedawali/plakaty/breloczki i nie wiem co jeszcze. Się w łeb jebnijcie i ruszcie trochę głową zanim coś napiszecie.
Zgłoś
kurczasty 2012-09-21, 14:47
Policja autorytet traci przez akcje jak były na 11 listopada a nie przez internetowe memy.

Zgadzam się z jackalski,

"
Zwróccie uwagę na retorykę 'pokrzywdzonego' - "Brak jest narzędzi [...] jeżeli wizerunek funkcjonariusza publicznego jest wykorzystany to powinno być ścigane z urzędu". Nie obywatela, ale funkcjonariusza publicznego. "

Każdy ma prawo do ochrony swojego wizerunku, fajnych kumpli ma w policji, że mu nie pomogli i się za nim nie wstawili. Skoro ich to nie obchodzi to czemu nas ma obchodzić.
Współczuję mu, ale niestety oglądając ten filmik widać, że ktoś trafił idealnie bo jest to 100% Pan Andrzej.

A poza tym co mu szkodzi zrobić pozew cywilny? Jakiś prawnik się wypowiadał, to niech TVN mu go opłaci.
Zgłoś
jackalski 2012-09-21, 14:47 2
Zgłoś
Barejski 2012-09-21, 14:55 1
Pan Janusz został ofiarą systemu, dla którego pracuje. Skoro nic nie można z tym zrobić.
Zgłoś
haras1991 2012-09-21, 15:16
Tu się nie da nic zrobić a pan od antykomor dostał wyrok.

???
Zgłoś
kaziolord 2012-09-21, 15:21
Zgłoś
sauerps 2012-09-21, 15:29
Już nigdy więcej nie udostępnie jakiegokolwiek zdjęcia tego gościa... Spoko typ w sumie
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 16:11
Ja bym gościa nie poznał na bank jakby mi nawet w ryj napluł.
Zgłoś
Ingles 2012-09-21, 17:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 17:44
Zgłoś
szczurto 2012-09-21, 18:16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem