konto usunięte
2012-09-21, 14:21
Bez przesady, przy obecnym wyglądzie nawet bym go nie rozpoznał na ulicy.
konto usunięte
2012-09-21, 14:38
kulwasarpana napisał/a:
Słuchajcie, to wrzućcie swoje zdjęcia do sieci, my się posmiejemy, a Wy sprzedawajcie koszulki. Deal?
Właśnie.
Tutaj jak wszędzie w internecie, każdy mądry, inteligenty.. co drugi zmysł biznesmana, tu już koszulki by sprzedawali/plakaty/breloczki i nie wiem co jeszcze. Się w łeb jebnijcie i ruszcie trochę głową zanim coś napiszecie.
konto usunięte
2012-09-21, 14:47
Policja autorytet traci przez akcje jak były na 11 listopada a nie przez internetowe memy.
Zgadzam się z jackalski,
"
Zwróccie uwagę na retorykę 'pokrzywdzonego' - "Brak jest narzędzi [...] jeżeli wizerunek funkcjonariusza publicznego jest wykorzystany to powinno być ścigane z urzędu". Nie obywatela, ale funkcjonariusza publicznego. "
Każdy ma prawo do ochrony swojego wizerunku, fajnych kumpli ma w policji, że mu nie pomogli i się za nim nie wstawili. Skoro ich to nie obchodzi to czemu nas ma obchodzić.
Współczuję mu, ale niestety oglądając ten filmik widać, że ktoś trafił idealnie bo jest to 100% Pan Andrzej.
A poza tym co mu szkodzi zrobić pozew cywilny? Jakiś prawnik się wypowiadał, to niech TVN mu go opłaci.
konto usunięte
2012-09-21, 14:55
Pan Janusz został ofiarą systemu, dla którego pracuje. Skoro nic nie można z tym zrobić.
Tu się nie da nic zrobić a pan od antykomor dostał wyrok.
???
Już nigdy więcej nie udostępnie jakiegokolwiek zdjęcia tego gościa... Spoko typ w sumie
konto usunięte
2012-09-21, 16:11
Ja bym gościa nie poznał na bank jakby mi nawet w ryj napluł.