Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
r................3 2012-07-18, 16:31 3
nasz polski shemale w sejmie o ja jebie O_o
Zgłoś
N................r 2012-07-18, 16:42
Atakuja Korwina bo mowi prawde, caly ten ryży wiżyn netłork jest taki bezpartyjny...
Palikot tez tak zaczynal od "afer" a o tym nie przypomna.
Zgłoś
C................1 2012-07-18, 16:45 2
P🤬licie(nie wszyscy),że Korwin się ośmiesza,że jego poziom dyskusji jest słaby i takie różne rzeczy. Moje pytanie dlaczego polacy co tak korwina wyzywaja itp. Nie chcą zmiany?Dlaczego jak jest głosowanie to
pomiedzy PiS vs PO??
P🤬licie jaki to tusk jest c🤬j,zlodziej,rusek,syn putina itp.A jak są wybory to właśnie połowa z was głosuje na tego tuska czy jego partie.Pamiętam jak dziadek Św.P mówił głosujcie na leppera ja z tego śię smiałem ale teraz rozumiem ,że Lepper byl jednym z tych polityków co chciał dobro dla Polskich ludzi
Zgłoś
S................i 2012-07-18, 16:54 3
Czytam posty niektórych osób i widzę, że sikają z radości na widok osoby, która sezonowo zmienia poglądy (Pan Korwin na szczęście tak nie ma). Gdyby takie "chwalebne" zmienianie poglądów miało miejsce w 1939 roku, to marny los naszej pięknej Polski. Pedały i inne zboki typu Grockiego nie mają racji bytu w państwie, które stawia na rodzenie dzieci i przyrost naturalny. Niemożność płodzenia i rodzenia, jest chorobą, którą się leczy. Hetero leczy się między innymi farmakologicznie, a zboków powinno się leczyć balistyką!
Zgłoś
d................h 2012-07-18, 17:57 1
3:49 "teraz obrazki które mogą odebrać apetyt" - pokazują grodzkiego na golasa...
Zgłoś
SeeNyu 2012-07-18, 18:54
No ostatnio JKM pisał jak to TVN cenzuruje i "wymusza" informacje. Nap🤬lają się między sobą, a TVN aż przesadza
Zgłoś
genesisnemesis 2012-07-18, 19:13 2
Jest mi bardzo przykro. Dałem piwo "McMenel" dlatego, że pomyliły mi się komentarze. Obiecuję więcej nie dawać piw po piwie i proszę o wybaczenie.
Zgłoś
6................6 2012-07-18, 19:51 3
Korwin na prezydenta!
Zgłoś
nobukazu 2012-07-18, 20:54 3
Już niedługo na hardzie coś, co przyprawi o mdłości każdego twardziela, coś co na zawsze zostawi rysę na Waszej psychice: GRODZKI w PLAYBOY'U 08/2012 !!!
Zgłoś
Dildowagins 2012-07-18, 21:38 2
Kotli napisał/a:

Oto dlaczego murzyn Legierski nie przepada już za "Korwinem"

Nie ma nic gorszego jak zapraszanie do "poważniej" rozmowy murzyna tylko dlatego, że jest murzynem i będzie głośno o tym..... "no ci co mieli ostatnio wywiad z murzynem". Litości!!!

Co do wypowiedzi Bamboleo to od kiedy Hitler gazował niepełnosprawnych? Widać jakie ma pojęci o IIWŚ. Niepełnosprawni ginęli jeszcze przed wybuchem wojny... a komory gazowe powstały długo po wybuchu.
W momencie jak zaczyna mu brakować argumentów zaczyna obrażać.... Jak mu się nie podoba u nas w Polsce to Afryka czeka.....
A co do wszystkich takich rozmów w TV to nie od dziś wiadomo, że media są pro lewicowe.... bo się opłaca....

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
j................a 2012-07-19, 0:02 1
Z tego co znam regulamin to chyba filmy z facetami bez k🤬sów powinny być na hardzie
Zgłoś
j4rzyn 2012-07-19, 0:17 1
Dawno nie widziałem tylu piw. +1 dla pana Mikke i autora. A pan grodzki nich sobie płacze.

"Teraz obrazki które mogą odebrać apetyt" - bałem się, że będą akty z grodzkim.
Zgłoś
mrlewy 2012-07-19, 1:44 1
Ja to z żadną partią nie utożsamiam, niemniej jednak tutaj Mikke bardzo u mnie zapunkotwał Dobrze, że ktoś w końcu szczerze się wypowiedział na temat tego c🤬j wie czego.

podpis użytkownika

Zgłoś
Andrev 2012-07-19, 11:06
co jak co, ale shemale to on k🤬a nie jest

podpis użytkownika

"Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
Ferben 2012-07-19, 12:45 1
Na haki sk🤬ysynów a tuska (specjalnie z małej) na tortury przed kamerę niech powie jak się sprzedał i kogo kupował !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie