Atakuja Korwina bo mowi prawde, caly ten ryży wiżyn netłork jest taki bezpartyjny...
Palikot tez tak zaczynal od "afer" a o tym nie przypomna.
Palikot tez tak zaczynal od "afer" a o tym nie przypomna.

P🤬licie(nie wszyscy),że Korwin się ośmiesza,że jego poziom dyskusji jest słaby i takie różne rzeczy. Moje pytanie dlaczego polacy co tak korwina wyzywaja itp. Nie chcą zmiany?Dlaczego jak jest głosowanie to
pomiedzy PiS vs PO??
P🤬licie jaki to tusk jest c🤬j,zlodziej,rusek,syn putina itp.A jak są wybory to właśnie połowa z was głosuje na tego tuska czy jego partie.Pamiętam jak dziadek Św.P mówił głosujcie na leppera ja z tego śię smiałem ale teraz rozumiem ,że Lepper byl jednym z tych polityków co chciał dobro dla Polskich ludzi
pomiedzy PiS vs PO??
P🤬licie jaki to tusk jest c🤬j,zlodziej,rusek,syn putina itp.A jak są wybory to właśnie połowa z was głosuje na tego tuska czy jego partie.Pamiętam jak dziadek Św.P mówił głosujcie na leppera ja z tego śię smiałem ale teraz rozumiem ,że Lepper byl jednym z tych polityków co chciał dobro dla Polskich ludzi

Czytam posty niektórych osób i widzę, że sikają z radości na widok osoby, która sezonowo zmienia poglądy (Pan Korwin na szczęście tak nie ma). Gdyby takie "chwalebne" zmienianie poglądów miało miejsce w 1939 roku, to marny los naszej pięknej Polski. Pedały i inne zboki typu Grockiego nie mają racji bytu w państwie, które stawia na rodzenie dzieci i przyrost naturalny. Niemożność płodzenia i rodzenia, jest chorobą, którą się leczy. Hetero leczy się między innymi farmakologicznie, a zboków powinno się leczyć balistyką!

3:49 "teraz obrazki które mogą odebrać apetyt" - pokazują grodzkiego na golasa...
No ostatnio JKM pisał jak to TVN cenzuruje i "wymusza" informacje. Nap🤬lają się między sobą, a TVN aż przesadza
Jest mi bardzo przykro. Dałem piwo "McMenel" dlatego, że pomyliły mi się komentarze. Obiecuję więcej nie dawać piw po piwie i proszę o wybaczenie.
Już niedługo na hardzie coś, co przyprawi o mdłości każdego twardziela, coś co na zawsze zostawi rysę na Waszej psychice: GRODZKI w PLAYBOY'U 08/2012 !!!
Kotli napisał/a:
Oto dlaczego murzyn Legierski nie przepada już za "Korwinem"
![]()
Nie ma nic gorszego jak zapraszanie do "poważniej" rozmowy murzyna tylko dlatego, że jest murzynem i będzie głośno o tym..... "no ci co mieli ostatnio wywiad z murzynem". Litości!!!

Co do wypowiedzi Bamboleo to od kiedy Hitler gazował niepełnosprawnych? Widać jakie ma pojęci o IIWŚ. Niepełnosprawni ginęli jeszcze przed wybuchem wojny... a komory gazowe powstały długo po wybuchu.
W momencie jak zaczyna mu brakować argumentów zaczyna obrażać.... Jak mu się nie podoba u nas w Polsce to Afryka czeka.....
A co do wszystkich takich rozmów w TV to nie od dziś wiadomo, że media są pro lewicowe.... bo się opłaca....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Z tego co znam regulamin to chyba filmy z facetami bez k🤬sów powinny być na hardzie

Dawno nie widziałem tylu piw. +1 dla pana Mikke i autora. A pan grodzki nich sobie płacze.
"Teraz obrazki które mogą odebrać apetyt" - bałem się, że będą akty z grodzkim.
"Teraz obrazki które mogą odebrać apetyt" - bałem się, że będą akty z grodzkim.
Ja to z żadną partią nie utożsamiam, niemniej jednak tutaj Mikke bardzo u mnie zapunkotwał
Dobrze, że ktoś w końcu szczerze się wypowiedział na temat tego c🤬j wie czego.

podpis użytkownika

co jak co, ale shemale to on k🤬a nie jest