👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po prostu judemedia obawiaja sie JKM bo mowi prosto w ryło czysta prawde

dajcie jakiś przepis na bombkę, bo rzucił bym na cały tvn i durczoka w roli głównej !

Praktycznie książkowy przykład jak media potrafią niszczyć czyiś wizerunek. Wystarczy kilka zdań wyrwanych z kontekstu i kilka negatywnych komentarzy opozycji żeby przedstawić człowieka w zajebiście niekorzystnym świetle. Wychodzi cała je**na unijna "tolerancja" czyli terroryzowanie kogoś kto nie boi się być nietolerancyjnym. Korwin ma swoje poglądy, które od tylu lat w pewnych kwestiach są stałe i potrafię to uszanować. Szanuję ludzi którzy wierzą w to co mówią i mówią to otwarcie, bo z teorii jest do ku**y wolny kraj i wolność słowa.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Durczoki i cała reszta z TVN-u nie lubi Pana Korwina, bo w wywiadach i rozmowach na argumenty i logikę, klepał ich jak małe dzieci. Z resztą, Pan Durczok jest dobrym przykładem tego, że jak ktos dobrze posmaruje, to i poglądy można zmienić. Jak jest taki tolerancyjny, to niech weźmie to Grodzkie na kolację i wydupczy aż miło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie