Prawdziwi gadżeciarze.
Znając ich wyrafinowaną wyobraźnię służy on do czego innego niż na pierwszy rzut oka wygląda.
Czekam na opinię Sadisticowych Sherlocków, która rozwieje moje wątpliwości
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
特科拉艾莉森达艾莉森达 瓦伦丁 马尔亲 to wam powino wyjasnic
LoL. Widziałem to już gdzieś - to ma za zadanie redukować zmarszczki mimiczne naokoło ust i nosa
konto usunięte
2012-02-01, 15:46
Jak Japończyk syrenę złowi to żeby miał jak por🤬ać.
komentarz z 9gag'a:
"This is a tool created for those asian girls who date black dudes to make their blowjobs a lot easier. Believe me, I'm an asian and I can read those texts."
ale przecież to rozciągnie im ryja i zamiast zmarszczek będą miały wiszące fałdy skóry na twarzy
Może to przyrząd do przywoływania kaczek ?
Głąby! Przecież to urządzenie programujące kobietę na funkcję obciągania!
konto usunięte
2012-02-01, 17:56
Świetne jako maska do nurkowania - np. dla teściowej, albo jeszcze lepiej w sejmie.
Mam dziewczyne co zna japonski i ona mowi ze ta rzecz jest poto zeby poprawic wymowe poszczegolnych liter "A" "I" "E" "U" "O" powinno sie to uzywac okolo 3 minut dziennie