Trochę inne zasady...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
ThunderZ napisał/a:
to fifa barcelona 2011 ?
Bardziej zapowiedź Fifa Euro 2012
Chyba na prawdę nie graliście w 12, jak mówicie, że FIFA spadła na psy. Mnie również taki coś raz się zdarzyło, owszem, ale tylko raz, a gram od początku października.
Tomash1 napisał/a:
final fantasy V boss theme. w ogole fizyka w tej "fifie" troche jak w skyrimie
![]()
W Skyrim możesz tak polecieć na niskim lvl, jak dostaniesz maczugą od Giganta albo krzykiem od draugha
Ja gram w FIFE12 na x360 odkąd tylko pojawiła się w sklepach i ani razu nie miałem takiej sytuacji.
Czasem w folderze gry można znaleźć plik z ustawieniami silnika fizycznego. Można wtedy zmienić zasady fizyki tak, że np 3 zasada dynamiki przestaje obowiązywać. Sam kiedyś zrobiłem tak w GTA San Andreas. Po lekkim dotknięciu samochód odskakiwał na kilometr. Można się bawić, ale na dłuższą metę męczące.
Bakcyl napisał/a:
Czasem w folderze gry można znaleźć plik z ustawieniami silnika fizycznego. Można wtedy zmienić zasady fizyki tak, że np 3 zasada dynamiki przestaje obowiązywać. Sam kiedyś zrobiłem tak w GTA San Andreas. Po lekkim dotknięciu samochód odskakiwał na kilometr. Można się bawić, ale na dłuższą metę męczące.
Przyznaj się, że po prostu wpisałeś BUBBLECARS, hakerze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie