Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GrochTNT 2012-11-30, 21:48
Pois napisał/a:

Nie załamujcie mnie ...
albo oczy wam dupą zarosły albo ja czarny się zrobiłem.
Od kiedy Rosja to Japonia!?

nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że filmik jest produkcji rosyjskiej, a nagranie jest z Japonii,
wnioskuje po lewostronnym kierunku jazdy, oraz "mundurkach" i typowym geście dla krajów azjatyckich wykorzystywanym w przeprosinach, podziękowaniu i przywitaniu ;p

tak moja widza nie poparta faktami
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 21:49
Ale przecież on ich nie rozjechał tylko dlatego, że było czerwone...
Zgłoś
wzl00 2012-11-30, 22:10 2
tak mi sie przypomnialo: Jestem juz w Austrii kilka lat. Z racji górzystych terenow uliczki są często bardzo wąskie i każdy kierowca sie już nauczył ze nie jest sam na drodze i trzeba niekiedy przepuscic inny samochod, a przy tym każdy dziękuje sobie kiwnięciem palcem ( troche to wygląda jak: Czesc ;d Po roku pobytu tutaj odwiedziła mnie moja mamuska i zabrałem ją na zwiedzanie okolic Strasznie mnie rozbawiła jak po kilku kilometrach powiedziala : Kurcze synek, jestes tutaj nie cały rok a juz tyle ludzi poznałes ?
Zgłoś
GrochTNT 2012-11-30, 22:15
@Gruby Brzuch
ruszyli bo zapaliło się zielone światło,
tylko u ruskich kolor nie ma znaczenia
Zgłoś
Kaciaj 2012-12-01, 0:43
Japończycy są strasznie mili i uprzejmi. Powinniśmy uczyć się od nich kultury
Zgłoś
bossik21 2012-12-01, 3:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-01, 9:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nemiroff 2012-12-02, 7:44 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem