Można kupić w polsce, i aż tak drogie to nie jest. Gimboza w końcu musi się nauczyć jak obsługiwać wyszukiwarkę..
Dla tych co jeszcze nie szukali, a byliby zainteresowani kupnem dla swojej żony/dziewczyny/matki to polecam, można to kupić chociażby tutaj: trendsetterka.com/produkt/tuba-komin-szal-etola-pink/
Wydaje mi się że dla kreatywnej właścicielki tego "cuda", będzie to całkiem interesujący prezent![]()
Strona nie działa. Czyżby sadyści z takim napaleniem zaj🤬i tę stronę odwiedzinami?

mnie ciekawi, co to za materiał, bo się tak daje ukladać, a jednocześnie wygląda na bardzo lekki, lejący.
k🤬a mać, co ja p🤬lę.![]()
Pewnie włosy łonowe dziewic...
podpis użytkownika
Ola gringo
Strona nie działa. Czyżby sadyści z takim napaleniem zaj🤬i tę stronę odwiedzinami?![]()
Strona działa, może akurat trafiłeś felernie?

Jak można nie rozróżniać Chińskiego od Japońskiego?
Normalnie, dopóki się nie wsłuc🤬jesz to wszystko żółte brzmi tak samo

Można kupić w polsce, i aż tak drogie to nie jest. Gimboza w końcu musi się nauczyć jak obsługiwać wyszukiwarkę..
Dla tych co jeszcze nie szukali, a byliby zainteresowani kupnem dla swojej żony/dziewczyny/matki to polecam, można to kupić chociażby tutaj: trendsetterka....zal-etola-pink/
Wydaje mi się że dla kreatywnej właścicielki tego "cuda", będzie to całkiem interesujący prezent![]()
Link nie działa może ktoś podać nazwę produktu albo link gdzie to dostać ??
- Twoją czapkę?
- Tak, mój płaszcz, wiesz gdzie jest?
- Twoja sukienka leży na kanapie.