Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Igorek95 2024-11-20, 11:45
Emocje poniosły, a zawsze mam tutaj wrażenie że najgłośniej krzyczą ci co sami chcieliby coś w życiu poczuć

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Borsukas 2024-11-20, 11:45 2
Więcej się dzieje niż w ekstraklasie
Zgłoś
F................n 2024-11-20, 11:58
Tak to widzę

Zgłoś
Antkowiak1992 2024-11-20, 12:38
zielu75 napisał/a:

J🤬 piłkę nożną.

Dołączam się do kolegi
Zgłoś
koniskooooo 2024-11-20, 12:46
Pedalski Gangbang
Zgłoś
gdfgdf 2024-11-20, 13:39 1
zielu75 napisał/a:

J🤬 piłkę nożną.

j🤬 polskich c🤬li kopaczy, co za banda śmieci, co za pośmiewisko, niech z wyspami owczymi tylko grają
Zgłoś
a1lp2ha3 2024-11-20, 14:07 1
Jeden strzał owiec

podpis użytkownika

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
dwakilo 2024-11-20, 14:09 1
Sporo tu kryptogejostwa się nazbierało. Wszystkich nazywają pedałami.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
OldMann 2024-11-20, 14:15
zawodnikom znudziło sie kopanie balona i postanowili sie rozerwać troche , wiec uwazam że powinni przerobic zasady tej pedalskiej gry na coś co zapewni zarówno widzom jak i zawodnikom odpowiednią dawkę emocji i lepsze widowisko

podpis użytkownika

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
MarekKanarek 2024-11-20, 14:30
P🤬le, kiedyś też sie grało w wioskowej drużynie ale jakiś poziom był XD, tu to kartofliska dla niewyżytych wieśniaków XD
Zgłoś
htr83 2024-11-20, 14:46
Zajebię mu bo nie dał mi kopnąć w piłkę tylko sam kopnął w piłkę.
Co za zj🤬y sport.
Zgłoś
AntyUkraina666 2024-11-20, 15:11
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:

A ja tam akurat piłkę lubię bo są zajebiste zadymy czasem i dzieje się coś ciekawego na prowincji.

typowy wiesniak
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2024-11-20, 15:21
Żeby tak się tłukli na każdym meczu to by ludzie zaczęli chodzić oglądać patałachów. Bo grać w Polsce nie umiemy.
Zgłoś
C................h 2024-11-20, 15:39
Jak słyszę tą k🤬a trzodę na trybunach to mnie k🤬a trzęsie . j🤬e orangutany. resztę dopisali okuratni użytkownicy sadola powyżej .
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-11-20, 17:50 1
AntyUkraina666 napisał/a:

typowy wiesniak

No, mieszkam na wsi. Pracuję w mieście, ponad połowę dnia spędzam w mieście i dojeżdżam dzień w dzień 30 km w jedną stronę. I wiesz co? Nie masz pojęcia ile uśmiechu wywołuje we mnie trzask twojej pękającej dupy, kiedy latem odpalam na tarasie grill, siadam z piwkiem i blantem i oglądam sobie za płotem sarny na polu, w czasie kiedy ty smażysz p🤬dę w bloku, (względnie 30-metrowym ogródku na przedmieściu otoczony z każdej strony ludźmi), albo odp🤬lasz parawaning na miejskiej plaży.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie