Jak ja się k🤬a cieszę że żyje w Polsce
Ja też. Zarabiam sobie 7 tysiecy i ni c🤬ja mi nie starcza do pierwszego. Kazdy kolejny rząd mnie p🤬li i robi sobie co chce. Ale za to nie ma uchodźców i pedałów jak w tej zaplutej europie zachodniej. A nie, czekaj....
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Nie obrażaj Boga , jako niewierny możesz mieć duże kłopoty , na tym forum są radykalni muzułmanie imię będą się z tobą w tańcu pie.. , no wiesz co robić .
Ty. Nie zesraj się. Napij się wielbłądzich szczochów i zluzuj trochę c🤬czku. Nie jesteś u siebie.
Nie bądź z🤬bem jak twój fałszywy prorok mohammed bo źle skończysz.

Bo wiesz, nie każdy bije niemca po hełmie jak ty do każdego c🤬ka i z uwielbieniem rozróżnia te wszystkie kilku literowe odłamy terrorystyczne.
My jesteśmy normalni.
Ty, ale rycinka zajebista. Najlepsza Syria!
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movementJak ja się k🤬a cieszę że żyje w Polsce
Już niedługo

"zamieszki, Palestyna, czy c🤬j wie co"
K🤬a, ignoranci j🤬i.
To flaga syryjskich rebeliantów, pewnie się cieszą z obalenia Assada i tyle.
Zasadniczo, pobieżnie, wszystkim jest bardzo wszystko jedno kto to jest.
...chyba, że tak jak ty, jest się bezrobotnym komunistą.
NIC na to nie poradzimy!Musiałyby powstać wszystkie państwa Europy a to się nigdy nie stanie...
Karma wraca , czasami lepiej ugryźć się w język
[ Dodano: 2024-12-09, 16:08 ]
J🤬 muzułmanów i ich brudnego niby boga
Przegiąłeś chłopcze , szykuj się , idziemy po ciebie . Allahu Akbar 🫡
Jak ja się k🤬a cieszę że żyje w Polsce
Co kto lubi, ale jest pełno dużo lepszych miejsc.
Jeden z niewielu atutów PL to brak c🤬tych, ale poza tym to szambo na każdym kroku.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.