Uwielbiam tą patologię , tak pięknie wzywają pomocy . A później te łzy kiedy jadą do AŚ i uświadamiają sobie że to nie to samo co na osiedlu brak telefonu dopalaczy mausi co zrobi pyszny obiadek tylko czeka ich pyszny kadzieniaczek , i zimeczki pod celą co go berłem przec🤬lą bo zaporzyczy się na szlugi i mamusia nie da na wypiske bo przechylała 500+ a synek musi iść do wora na ochronki na sztywną c🤬lownie ☺️
radek11000 napisał/a:
Uwielbiam tą patologię , tak pięknie wzywają pomocy . A później te łzy kiedy jadą do AŚ i uświadamiają sobie że to nie to samo co na osiedlu brak telefonu dopalaczy mausi co zrobi pyszny obiadek tylko czeka ich pyszny kadzieniaczek , i zimeczki pod celą co go berłem przec🤬lą bo zaporzyczy się na szlugi i mamusia nie da na wypiske bo przechylała 500+ a synek musi iść do wora na ochronki na sztywną c🤬lownie ☺️
Ty wiesz, że nie za bardzo umiesz w język polski?
prawie się popłakałem ze śmiechu
wincyj k🤬a wincyj
wincyj k🤬a wincyj
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
niunia, k🤬a, niunia na samą myśl o celi dupa boli, taka ksywka to nie z podstawówki
Czy on powiedział, że ma "Niebieską kartę"? Jeśli tak to mam nadzieję, że go dobrze wyc🤬lą tam gdzie trafi. Takie ścierwo nie zasługuje na to by stąpać po tej planecie. A TFU K🤬A!

Hhahah pieski zgarniają elektorat pewnej partii
bo już po wyborach. A tak na poważnie... żenuła ! Film urwany jak zwykle, po słownictwie można domniemać, że patola

Uwielbiam „pato-zatrzymania” Małopolski kwiat młodzieży Hahaha wróć komuno wróć! Milicja by ich pogoniła! C🤬jki powinni ich po rekach całować ze nie jest jak kiedyś!!!
I te groźby typu : "będziesz na fejsbuku k🤬a"... Za moich czasów patola była jakaś taka mocniejsza, teraz to tylko fejsbukowe p🤬ki jp na 20%