Jasiu Znaleziony ; )
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:01
Mnie się wydaje czy głos kolesia który jest pomysłodawcą Akcji "Jasiu" to ten sam co na tym filmiku na YT? /watch?v=jQpd_PlI-o0
Osobiście sam bym wpłacił ale boje się o to że może okazać się kolejną podpuchą. Oby nie. Tak jak wielka akcja KONY gdzie koleś zarobił sobie na ludziach którzy mieli wielkie serca ale za mało podejrzliwości. Jeżeli zapewnicie mnie że to nie żaden numer w tą mańkę, to osobiście wpłacę nawet symboliczną dyche.
Już wolał bym sms o treści JASIU niż pomoc dla TVN u nawet bym się zgodził na 4,88 z wat
Biorąc po uwagę ilość wyświetleń tego pierwszego filmiku (który jest na yt od 4 dni, tak?), gdyby każda osoba dała po 1zł (pół puszki pepsi) to pan Jasiu miałby więcej kasiory niż nie jeden z nas
Oczywiście każdy oglądający ten filmik kasy nie da, ale nie będą to też datki po 1zł, a trochę większe.
Powodzenia w akcji, mam nadzieję, że zostaną wrzucone filmiki z przebiegu "akcji"
( nie wiem czy odpowiednie tutaj jest stwierdzenie płacimy - wymagamy)
Powodzenia w akcji, mam nadzieję, że zostaną wrzucone filmiki z przebiegu "akcji"
I zajebiście ! Szkoda tylko,że takich normalnych nie chlejących bezdomnych jak Jasiu jest wielu i wszystkim się nie da pomóc. Ale trzeba się cieszyć z każdej próby pomocy,bo na państwo liczyć nie można.
Dajcie jakiś link do strony gdzie datki można dawać, najlepiej na wiadomość prywatną bym prosił to nie zapomnę bo tak to możliwe że w pamięci umknie mi żeby tutaj zajrzeć. A chętnie bym nawet sam dał troche piniędzy temu panu.
timoon napisał/a:
Mnie się wydaje czy głos kolesia który jest pomysłodawcą Akcji "Jasiu" to ten sam co na tym filmiku na YT? /watch?v=jQpd_PlI-o0
![]()
witamy na planecie ziemia.
Jasiu osobiscie dał bym Ci że 20zł ale na żadne konto się nie piszę-co to małolaci chcą kręcić lody jak amber gold
Jak widac ludzie sami sobie potrafią pomagać, nie potrzebna jest pseudo-opieka państwa. Tak trzymać Panowie.
Wychodzi na to, że jak kiedyś na ulicy usłyszę "jaka dzisiejsza młodzież jest okropna" to będę mógł z czystym sumieniem poturbować staruszkę
Piwko za wstawkę, pomysł i chęci.
Piwko za wstawkę, pomysł i chęci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie