Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jasnowidz?
HectorTheMexican • 2025-06-11, 15:42
Sam Tripoli przewiduje zamieszki w Los Angeles 2 lata temu z niesamowitą dokładnością w programie Joe Rogana. Wtedy się z niego śmiali. Dziś już nikomu nie jest do śmiechu.

Zgłoś
Siriuz 2025-06-11, 23:21 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

A mieszkania, dokładnie odwrotnie. W dużych miastach ich ceny przeskoczyły Londyn i to przy zarobkach dużo poniżej polskich.
Zajebisty kraj.

Przytocz swoje źródła, bardzo jestem ciekaw skąd czerpiesz informacje. Z tego co ja wiem, ceny mieszkań są niższe niż w Polsce, a średnie wynagrodzenie wyższe (w miastach).

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Don_cziczi 2025-06-11, 23:53 5
Asterot napisał/a:

Te wielkie bunty lewicowe są nakręcane z funduszy Sorosa i jego śmietanki towarzyskiej. Sam Klaus Schwab w swojej książce napisał że zaczną się wielkie bunty społeczne xD k🤬a połączcie kropki. To wszystko ich zasługa bo mają nas za durni i wcale się nie dziwię skoro większość siedzi w sieci i piwnicach 🥲 ostatnie odklejenie, lpgtvn+ i inne to wszystko ich dzieci. Dzieci rewolucji chorej masy gotowej jedynie do manipulacji będąc samym zmanipulowanym. Dobra sp🤬alam do piwnicy. essa.

Dziwię się , że nikt z tylu bilionów ludzi nie odstrzeli łba tym starym śmierdzącym grzybom.
Zgłoś
Sidyk 2025-06-12, 0:58 1
Generalnie jak złapali taką małpkę to powinna być deportacja całego stada. Kilka pokoleń. Prosto do Afryki.

[ Dodano: 2025-06-12, 01:00 ]
Prostak napisał/a:

A ja przewiduje, że za rok w Polsce będzie wszystko droższe. Dziękuję za uwagę

I się ściemni na ulicach

Zgłoś
Dualamangor 2025-06-12, 9:28
Przecież przewidzieć zamieszki w duzym lewacki amerykańskim mieście to jak przewidzieć deszcz w UK
Zgłoś
SofijaMerengue 2025-06-12, 10:31 1
@Asterot: Dokładnie tak. Polecam kanał na YouTube nie tylko Tobie, ale wszystkim tutaj o nazwie Killuminati dużo można się dowiedzieć o otaczającej nas rzeczywistości jaką nam fundują elyty tego świata żymianskiego pochodzenia. Trinity wolność i anarchia też jest spoko kanał...
Zgłoś
T... 2025-06-12, 12:12
Dużo lepiej wyszedłby na tym, gdyby przewidział numery jakie zostaną wylosowane w amerykańskim odpowiedniku LOTTO. Na c🤬j było siać ferment... 🙄
Zgłoś
LordVIP 2025-06-12, 19:07
mazga50 napisał/a:

Do podpalaczy i reszty przestępczego bydła, to z ostrej się wali.
Pamiętacie zamieszki za pierwszej kadencji Trumpa? Gdy teraz wygrał od razu pisałem, że rozp🤬ol będzie. Tylko bardzo wysokie wyroki i bardzo twarda ręka mogą uchronić Amerykę.

No tak, tylko jest jedno generalne ale. Ameryka to nie nasza sprawa. Ich burdel, ich małpy, ich cyrk, niech sobie z tym radzą. Polska jest przez nich traktowana na równi z krajami trzeciego świata, potrzebujemy jakichś żałosnych wiz i pozwoleń na choćby odwiedziny w celach turystycznych tego ich pięknego kraju. Mało tego, według amerykańskiego prawa nawet jak załatwisz całą papierologię i biurokrację w Polsce i tam polecisz, to jakiś pajac na lotnisku ma prawo odmówić ci wpuszczenia na terytorium "jego" kraju według własnego widzimisię. Nie mówię, że jakoś nagminnie z tego korzystają, ale sam fakt funkcjonowania takiego prawa sprawia, że USA nie ma na mojej liście krajów, które chciałbym zwiedzić.

[ Dodano 2025-06-12, 19:08 ]
A to trzeba przewidywać, że jak się nagromadzi zbyt wielu nielegalsów z krajów trzeciego świata, to zaczynają się burdy i próby zaprowadzenia porządku napotykają na natychmiastowy opór przepełniony agresją?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-12, 19:48
Siriuz napisał/a:

Przytocz swoje źródła, bardzo jestem ciekaw skąd czerpiesz informacje. Z tego co ja wiem, ceny mieszkań są niższe niż w Polsce, a średnie wynagrodzenie wyższe (w miastach).

Od Chińczyków z UK. Twierdzą też, że oficjalne statystyki rządu to kłamstwo i propaganda. I przyznam, że wierzę im bardziej niż propagandowym, rządowym szczekaczkom jak CCTV, co to opowiadają zachodnim ignorantom o krainie mlekiem i miodem płynącej.
Zgłoś
MYKELE 2025-06-12, 21:58
CrazyWhiteBoy napisał/a:

A Ty k🤬a z podziemia żeś wylazł, jest 21 wiek, przynajmniej podstawy angielskiego byś znał. Ja p🤬le, co za ćwok🤦

A Ty podstawy polskiego
Zgłoś
benros691 2025-06-12, 23:31
Prostak napisał/a:

A ja przewiduje, że za rok w Polsce będzie wszystko droższe. Dziękuję za uwagę

P🤬lisz zobacz jak benzyna potaniała z 5.99 na 5.84 i już z miesiac u mnie na orlenie tak widnieje.
Donald Tusk obiecał więcej obniżek więc Twoje przewidywania porównywalne z Jackowskim ...
Zgłoś
ANF82 Wczoraj 5:29
Niedawno wyj🤬 sie Trump to symbol jego politycznego upadku,za drozyzne moga jego milosnicy podziekowac dolozyl do niej wiele cegiel.tak sie koncza rzady wariatow,kraj zdewastowany,ludzie biedniejsi
Zgłoś
Siriuz Wczoraj 22:42
TwójCzarnyPan napisał/a:

Od Chińczyków z UK. Twierdzą też, że oficjalne statystyki rządu to kłamstwo i propaganda. I przyznam, że wierzę im bardziej niż propagandowym, rządowym szczekaczkom jak CCTV, co to opowiadają zachodnim ignorantom o krainie mlekiem i miodem płynącej.

No widzisz, a ja czerpie informację od Polaków żyjących w Chinach Choćby z kanału ToSaChiny

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś