Sam Tripoli przewiduje zamieszki w Los Angeles 2 lata temu z niesamowitą dokładnością w programie Joe Rogana. Wtedy się z niego śmiali. Dziś już nikomu nie jest do śmiechu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
TwójCzarnyPan napisał/a:
A mieszkania, dokładnie odwrotnie. W dużych miastach ich ceny przeskoczyły Londyn i to przy zarobkach dużo poniżej polskich.
Zajebisty kraj.
Przytocz swoje źródła, bardzo jestem ciekaw skąd czerpiesz informacje. Z tego co ja wiem, ceny mieszkań są niższe niż w Polsce, a średnie wynagrodzenie wyższe (w miastach).
Przecież przewidzieć zamieszki w duzym lewacki amerykańskim mieście to jak przewidzieć deszcz w UK
@Asterot: Dokładnie tak. Polecam kanał na YouTube nie tylko Tobie, ale wszystkim tutaj o nazwie Killuminati dużo można się dowiedzieć o otaczającej nas rzeczywistości jaką nam fundują elyty tego świata żymianskiego pochodzenia. Trinity wolność i anarchia też jest spoko kanał...
Siriuz napisał/a:
Przytocz swoje źródła, bardzo jestem ciekaw skąd czerpiesz informacje. Z tego co ja wiem, ceny mieszkań są niższe niż w Polsce, a średnie wynagrodzenie wyższe (w miastach).
Od Chińczyków z UK. Twierdzą też, że oficjalne statystyki rządu to kłamstwo i propaganda. I przyznam, że wierzę im bardziej niż propagandowym, rządowym szczekaczkom jak CCTV, co to opowiadają zachodnim ignorantom o krainie mlekiem i miodem płynącej.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Od Chińczyków z UK. Twierdzą też, że oficjalne statystyki rządu to kłamstwo i propaganda. I przyznam, że wierzę im bardziej niż propagandowym, rządowym szczekaczkom jak CCTV, co to opowiadają zachodnim ignorantom o krainie mlekiem i miodem płynącej.
No widzisz, a ja czerpie informację od Polaków żyjących w Chinach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie