Baronessa napisał/a:
Niezła wariatka. Ochroniarz też spoko.Napewno mu szef wynagrodzi ryzykowanie życia dla tych 8zł za 2 mleka. Ekstra 100 zł wpadnie na konto ciecia przy najbliższej wypłacie.
Co mu wynagradzać? To jest jego j🤬a praca, żeby chronić własność ochranianego! Od ekspedientki nie oczekuje się, że będzie się bić ze złodzieje, ale od ochroniarza jak najbardziej. Od tego jest! Tak samo jak ten ochroniarz nie jest od tego, żeby kasować towary na kasie.
bonifacy1988 napisał/a:
Ooo moje miasto haha dobre to było
ja na szczęście sp🤬oliłem z tego k🤬idołka zaraz po 18nastce
Baronessa napisał/a:
Niezła wariatka. Ochroniarz też spoko.Napewno mu szef wynagrodzi ryzykowanie życia dla tych 8zł za 2 mleka. Ekstra 100 zł wpadnie na konto ciecia przy najbliższej wypłacie.
W tym momencie zmienia się klasyfikacja prawna czynu... ale debile z tego portalu tego nie zrozumieją...

Kiedyś we wrocku, chyba w galerii dominikańskiej, ochroniarz pobiegł za złodziejem na ulice, gdzie dostał wp🤬l. Facet miał uszczerbek na zdrowiu na pewno powyżej 7dni, ale żadnych nagród czy kasy z ubezpieczenia nie dostał. Dlaczego? Bo tego typu świadczenia działają tylko w obrębie ochranianego obiektu. Nadstawił dupy i został wyr🤬ana przez system. Ten gość tutaj na bank o tej historii nie słyszał, albo jest po prostu debilem.
Obywatelka Czech (tego jeszcze nie było) a ukradła 2 mleka w proszku
jastrzebieonline.pl/wiadomosci/225500-jechala-z-ochroniarzem-na-masce-...
jastrzebieonline.pl/wiadomosci/225500-jechala-z-ochroniarzem-na-masce-...
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ma na paliwo a na mleko nie ma szlora j🤬a. Powinni dla takich bab zrobić zawody.. Ile jaka wytrzyma r🤬ania przez 1000 bolców. Najpierw da się spuscić w p🤬dę zrobić dziecko a pozniej szuka jak je wykarmić. Samochód niech sprzeda. Albo na zawodach niech daje sie pakować za 5 zł.
Nie dość, że ogarnęła mleko to i nowego tatuśka dla swoich bombelków. Zaradna patusiara

kosioraldo napisał/a:
Ry
Ryzykować życiem lub zdrowiem dla poklepania po plecach hmm.
Ty wolisz, jak cię c🤬jem po plecach klepią.