Taka mała reklama studia tatuażu w Jastrzębiu Zdroju (Śląsk) wraz z pracami od "artysty". I piszczcie co chcecie, że jestem gimbem bez pasji, ze lepiej bym nie zrobił bla bla albo że się uwziąłem, ch*j mnie to obchodzi

jak dla mnie typ masakruje prace i oszpeca nimi ludzi a Ci mu jeszcze za to płacą, no ale przynajmniej łatwiej poznać kto jest idiotą
facebook.com/pages/Salon-Tatuazu-Jastrzebie-Zdr%C3%B3j/188839377817861 Link do FB
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-02-21, 2:30
@maXikinght: ponoć najlepsze studio w Polsce znajduje się w Szczecinie. Okres oczekiwania na termin to ok. 2 lata. 20 kafli na całe plecy powinno starczyć.
Jakim trzeba być skończonym idiotą, żeby dziary robić po taniości. Wstyd.
konto usunięte
2013-02-21, 2:31
konto usunięte
2013-02-21, 2:34
Gonzo w Szczecinie najlepsze u nas. Robią dzieła sztuki za odpowiednie pieniądze. Coś za coś
konto usunięte
2013-02-21, 3:00
pierwsze słysze że takie coś jest u mnei w mieście ;p
Jastrzębie Zdrój - jedyne miasto w Polsce co nawet rynku nie mają....
masakra te tatuaże wyglądają jak arcydzieło blokowego artysty hehehe nie zapłacił bym za to tylko podał do sądu
zobaczcie jakie się robi dziary....
facebook.com/DmitriySamohin
i tyle w temacie
O prosze tatuazysta z mojego miasta się znalazł
@maXikinght - 20 tys troche mało na tatuaż lepiej powiedz rodzicom, że trzeba trochę więcej odłożyć tak np z 70 tys zł odłóż to już będziesz miał bardzo dobrą dziarę u tatuażysty (najlepszego) w kraju!
konto usunięte
2013-02-21, 10:05
@micbar0405
Drogi kolego, w Warszawie również nie ma rynku
konto usunięte
2013-02-21, 15:18
@micbar0405
po co komu rynek jak na rynku zwykle wszystko jest minimum 2x droższe a do tego latają obleśne gołębie i żebrzą ludzie, nie mówiąc już o grajkach i ulotkach.