Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ku*wa jak można słuchać bambo mjusik w aryjskim samochodzie?
![]()
Pamiętaj że Aryjczycy gardzą Słowianami którymi jesteśmy

Mówiłeś coś o listonoszu

Prawdą jest że Polak woli mieć lepszą furę niż standard życia i prawdą jest że w pogoni za tymi marzeniami wyjeżdżają za granicę ale jakoś na ulicach nie roi się od M5 i Porsche

moglbym juz teraz kupic sobie takiego... tylko ze mam choc troche poczucia gustu i napewno nie kupie zadnego bmw@moonmaker05
Jak za 15 lat kupisz sobie takiego uzywaka też się bedziesz tak wozil!

moglbym juz teraz kupic sobie takiego... tylko ze mam choc troche poczucia gustu i napewno nie kupie zadnego bmw

Z innego forum twoje pytanie:
"przymierzam sie do kupna samochodu, i mam ogromny problem z wyborem ubezpieczenia, wujek mi doradzil zebyc brac oc i ac, i zeby rejestrowac samochod na mnie i na mame, tylko ze ubezpieczenie wychodzi ponad 2 tys zl wszedzie praktycznie, wyglada na to ze przez ubezpieczenie w ogole zrezygnuje z samochodu "

A twój samochód - pogrom wsi zapewne

I żeby było jasne, nie śmieję się z tego jaki masz samochód, bo nawet gdybyś jeździł ładą to bym się nie śmiał tylko z bzdur jakie wypisujesz

BMW... czemu mnie to nie dziwi?? Kolejny raz twierdzę, że BMW to piękne auta, ale mają cholernego pecha do właścicieli... Dzięki temu sobie wyrobiły tą niechlubną "markę"
BMW już nie kupują buraki ale zdarzają się wyjątki. Teraz najwięcej buractwa na drodze można spotkać spod znaku Audi oraz wszelkiej maści samochody w kombi - gorsi od taksówkarzy.

na przystanku przypiździło ?
![]()
Z innego forum twoje pytanie:
"przymierzam sie do kupna samochodu, i mam ogromny problem z wyborem ubezpieczenia, wujek mi doradzil zebyc brac oc i ac, i zeby rejestrowac samochod na mnie i na mame, tylko ze ubezpieczenie wychodzi ponad 2 tys zl wszedzie praktycznie, wyglada na to ze przez ubezpieczenie w ogole zrezygnuje z samochodu "
bardzo ciekaw jestem z jakiego forum wytrzasnąłeś to synku....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie