Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Camelk jakiej tragedii? On jechal max 30kmh w chwili potencjalnego zderzenia. To chyba ty kolego nigdy auta nie prowadziles.
Zaczynalem od audi a3 180kucy, teraz modelowo wyzej 2007r 200kucy+i zero kraksy, a mialem gorsze sytuacje na drodze

ale wiem i tak mnie zhejtujecie, bo kazdy w Polszy jezdzi skoda, i nikgo nie stac na cos lepszego

No, przesadziłem trochę. Widzę, że po 15, do 20 chodzą.
Ja tam mam Brerkę 210 KM i nic mnie tak nie cieszy jak właśnie ona. Wygląd niesamowity

@nano50 Co ty gadasz chlopie
Taki golfik max 10k kolekcjonerski... Moje auto jest warte 3x tyle.
@Camelk jakiej tragedii? On jechal max 30kmh w chwili potencjalnego zderzenia. To chyba ty kolego nigdy auta nie prowadziles.
Zaczynalem od audi a3 180kucy, teraz modelowo wyzej 2007r 200kucy+i zero kraksy, a mialem gorsze sytuacje na drodze![]()
ale wiem i tak mnie zhejtujecie, bo kazdy w Polszy jezdzi skoda, i nikgo nie stac na cos lepszegoPozdrawiam 40letnich mirkow w 20letnich fabiach, mlody 24 letni kierowca.
Chwalić się dziesięcioletnim samochodem to jak szczycić się, że dziewczyna daje innym tylko raz w tygodniu.

Zaczynalem od audi a3 180kucy, teraz modelowo wyzej 2007r 200kucy+i zero kraksy, a mialem gorsze sytuacje na drodze![]()
ale wiem i tak mnie zhejtujecie, bo kazdy w Polszy jezdzi skoda, i nikgo nie stac na cos lepszegoPozdrawiam 40letnich mirkow w 20letnich fabiach, mlody 24 letni kierowca.
Podejmujesz wyzwanie?
sadol.pl/jazda-na-czolo-z-happy-endem-vt440525,15.htm4848653

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie