Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie można prądu podłączyć do płotu ?
Jak już wspomniałem wcześniej: nie, bo pis zbudował go z dykty i kartonu za pierdyliard złotych przez szwagra babci świni kumpla ministra.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nie oszukuj się, naj🤬y to jesteś już dawno, teraz idziesz się "dobić"
A fakt, że nie ma 200 trupów "c🤬tych" miesięcznie na granicy, jest jedną z wielu tych subtelnych różnic między krajem cywilizowanym, a upadającym totalitaryzmem.
co do subtelnych różnic :
to między naszym( nie mam pewności co do twojej osoby) nieszczęśliwym krajem z dykty a normalnym krajem pilnującym swoich granic a przez to i obywateli(którym ty też najprawdopodobniej jesteś) jest taka różnica
jak między istniejącymi w naszym kraju przepisami umożliwiającymi użycie broni a chorą rzeczywistością w której sędziowie politycy aktywiszcza i takie osoby-spece jak ty przed komputerem które(najprawdopodobniej mniemam po twojej odważnej wypowiedzi) w życiu nie miały do czynienia z rzeczywistym zagrożeniem oceniają jako "totalitaryzm" o którym masz takie samo, na szczęście ,teoretyczne pojęcie jak ja
Fajny ten płot taki trochę c🤬jowy, dobrze że chociaz służby szybko reagują i ich wyłapują
Jak za tą cenę to i tak zajebisty
[ Dodano: 2024-07-24, 21:20 ]
Skoro Kaczyńska sowiecka onuca postawił ten płot z kartonu i dykty, to raczej prądu nie będzie przewodził.
a na serio, próby przekroczenia granicy w ciągu 2 miesięcy spadły o 70%. Częściowo przez strefę buforową, ale głównie przez postraszenie Chin, że zamkniemy całkowicie tranzyt z Bialorusią, i ich pierdylion badziewi będzie miało dłuższą (czyt.: droższą) drogę dotarcia na unijny rynek, więc żółci wywarli presję na marionetkowym Władcy Ziemniaków.
Wyłącz tvn
Nie oszukuj się, naj🤬y to jesteś już dawno, teraz idziesz się "dobić"
A fakt, że nie ma 200 trupów "c🤬tych" miesięcznie na granicy, jest jedną z wielu tych subtelnych różnic między krajem cywilizowanym, a upadającym totalitaryzmem.
Weź ty już beznaplecie (albo szabesgoju) skończ z tymi swoimi fantasmagoriami

Wyłącz tvn
Ale musiałbym wyłączyć wszystkie media, poza Republiką. Cały świat kłamie, poza prawilną faszystowską jedynie słuszną telewizją?

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Jak za tą cenę to i tak zajebisty
Wyłącz tvn
Nie. Płot jest c🤬jowy i pewnie wynika to z tego że cały pis i ich rodziny akurat mieli lub założyli firmy pod budowę tego ścierwa żeby większość zaj🤬 do kieszeni i żeby typki jak ty biły im brawo xD
Ale musiałbym wyłączyć wszystkie media, poza Republiką. Cały świat kłamie, poza prawilną faszystowską jedynie słuszną telewizją?
Po prostu czytam co piszesz i swoją opinię opierasz wyłącznie na lewej narracji medialnej i z pełnym przekonaniem o racji tego przekazu głosisz propagandę dalej
Wlazłeś nielegalnie na P O L S K Ą Ziemię, zostajesz k🤬a odj🤬y z KM, co to k🤬a jest i czego ja nie rozumię 🤡
Ale ty wyszedłeś dzisiaj z domu 1 raz od narodzin czy odpaliłeś neta? Przecież mieszkamy w Polandii, kraju gdzie złodzieja w swoim domu nie możesz pobić, twoja działka którą kupisz nie jest twoja bo na wszystko potrzebne są zezwolenia a jak komuś z rządzących się coś ujebie to cię wywłaszczą za grosze żeby postawić drogę albo kopalnię/whatever. To nie ameryczka a i tam nie strzelają do mexów ;d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie