Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jazda na motorze
Konto usunięte • 2012-04-05, 14:05

niecierpliwi mogą przewinąć do 2'00
Zgłoś
WojtaZ 2012-04-06, 12:14
'niecierpliwi' k🤬a ten filmik ma ponad 50 minut.. idę na rower
Zgłoś
rafbur 2012-04-06, 13:03 1
Ja też noszę przy sobie oświadczenie dotyczące przeszczepu organów... i co z tego? Rozumiem, że takie oświadczenie, według Twojego toku rozumowania, zezwala na bezmózgową jazdę? Ja nie kwestionuję radości płynącej z jazdy na motocyklu... Jednakże są do tego przewidziane inne miejsca - takie jak tory wyściwgowe czy lotniska. Nie jestem osobą, która jeździ 50km/h w mieście, ale też nie zap🤬lam 150km/h... Wszystko w granicach rozsądku. Nie wciskam się na chama między samochody tylko dlatego, że jestem węższy... Jeżeli Tobie i Tobie podobnym idiotom życie nie miłe, zap🤬lajcie ile fabryka dała... ale jak przy okazji potrącisz niewinnego człowieka, to licz się z tym, że znajdą się takie osoby jak ja, które nie będą cekały na przyjazd policji tylko same wymierzą sprawiedliwość nap🤬lając Cię w połamany kręgosłup.

stworek napisał/a:

K🤬a " jazda na motocyklu "!!
Chcecie pojeździć na motorze to sobie na pralkę usiądźcie..

Ale mimo wszystko daje piwo, nikomu się nic nie stało więc o to chodzi

@Up
No i na co to dajesz ? większość motocyklistów wiedzą co mają wewnątrz, i zaskoczę Cię, większość motocyklistów [w moim gronie] zawsze ma przy sobie oświadczenie woli że podczas nagłej śmierci jego narządy trafią od razu do kogoś kto ich obecnie potrzebuje żeby uratować komuś życie. Pewnie i tak większość organów motocyklistów trafia do takich jak Wy, co patrzą na nas z pogardą i nazywają Nas dawcami, tylko dla tego że sami czegoś nie potrafią i nigdy nie doznają radości z jazdy na motocyklu.

Ps. Do wszystkich Tych co zaczną mi tutaj mówić że w Polsce oświadczenie woli nie jest potrzebne. Naprawdę ? :O
Tylko że bez niego zanim jakiś kawałek ciała po zmarłym trafi na stół operacyjny, musi wyrazić zgodę rodzina a to czasem naprawdę długo trwa, a tak to ciach mach i już gotowe.

Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-06, 13:42
K🤬a fajny filmik wciąga jak sk🤬ysyn. Tak sobie siadłem włączyłem i po 30 minutach dopiero się pokapowałem ile już go oglądam. Dużo ciekawszy jest ten film niż większość polskich nowych filmów. W sumie to też bardziej mnie ten filmik wciągnął niż niektóre nowe "hity" z choliłuud.
Zgłoś
stworek 2012-04-06, 14:12
rafbur napisał/a:

Ja też noszę przy sobie oświadczenie dotyczące przeszczepu organów... i co z tego? Rozumiem, że takie oświadczenie, według Twojego toku rozumowania, zezwala na bezmózgową jazdę? Ja nie kwestionuję radości płynącej z jazdy na motocyklu... Jednakże są do tego przewidziane inne miejsca - takie jak tory wyściwgowe czy lotniska. Nie jestem osobą, która jeździ 50km/h w mieście, ale też nie zap🤬lam 150km/h... Wszystko w granicach rozsądku. Nie wciskam się na chama między samochody tylko dlatego, że jestem węższy... Jeżeli Tobie i Tobie podobnym idiotom życie nie miłe, zap🤬lajcie ile fabryka dała... ale jak przy okazji potrącisz niewinnego człowieka, to licz się z tym, że znajdą się takie osoby jak ja, które nie będą cekały na przyjazd policji tylko same wymierzą sprawiedliwość nap🤬lając Cię w połamany kręgosłup.

Widzę czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Podaj mi fragment gdzie napisałem że jak się ma oświadczenie woli to można zap🤬lać ?

O tym oświadczeniu dałem do tego zdjęcia co dał powyżej mojego postu.
Zgłoś
mariano 2012-04-06, 14:16
Ciekawe kiedy selekcja naturalna go zabierze
Zgłoś
Kaciaj 2012-04-06, 15:50 2
Motocyklu nie motorze głąbie.
Zgłoś
konował 2012-04-06, 16:48
Ostatni taki idiota zabił 17 letnią dziewczynę a jej koleżankę ciężko zranił gdy te spokojnie przechodziły przez przejście, mam nadzieje że jak będzie miał wypadek (a to kwestia czasu) to zabierze tylko siebie. J🤬y kretyn.
Zgłoś
zapal 2012-04-06, 18:26
pędzi oddać nerkę
Zgłoś