Osobiście nie cierpie skuterów, w lecie tylko wp🤬lają się tymi wiertarkami w każde możliwe osiedlowe miejsce, z reguły wielcy znawcy motoryzacji jednośladów a jak przyjdzie co do czego to lądują ryjem w rowie... Tak jak w tym przypadku, szkoda że nie w polsce...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
A może źle niby zacytowałem? Zgadza się to co ja powiedziałem z tym co jest napisane w kodeksie? Zgadza. Poza tym nie wiem czemu, ale google i yahoo mi nie działa ;/ I wybacz, ale w moim mniemaniu jesteś infantylny i chyba trochę przygłupawy
google i yahoo Ci nie dziala? Heh, pewnie twoj upor na wiedze nie jest im obcy i wola nie marnowac internetowej przestrzeni dla Ciebie , no bo po co?
Mozesz uwarzac jak chcesz, czesto ludzie ktorzy nie moga udowodnic swoich racji odnosza sie z takimi komentarzami. Ale nawet mnie to nie dziwi.
A tera do rzeczy, dobrze że żółty pieron zahamował przednim,położył kibel i spadł celowo z deski dobrze bo odruchowo.Nie miał gdzie jechać bo drogę zablokował mu hodowca kurczaków.
Tera poważnie,ktokolwiek mi powie że hamowanie tyłem na jednośladzie jest bardziej efektywne niż przodem to go śmiechem zabije,albo niech se kibel kupi.
Tera poważnie,ktokolwiek mi powie że hamowanie tyłem na jednośladzie jest bardziej efektywne niż przodem to go śmiechem zabije,albo niech se kibel kupi.
@up, ogólnie najefektywniejsze hamowanie to oboma hamulcami, ale jeśli pojedynczymi to oczywiście, że przedni. Przecież przy hamowaniu działają siły bezwładności i tylko koło ma bardzo małą przyczepność, a przednie jest dociskane i ma lepszą przyczepność.
Powiem krótko i zwięźle, otrzyma taki 16-latek kartę motorowerową i po tygodniu jazdy, uważa się za wielkiego motocyklistę. A potem nogi, żeberka, rączki, kręgi połamane i płacz, nienawiść do całego świata.
Ktoś ci kazał zapie*dalać?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie