👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Tylko po to aby to napisać się zarejestrowałeś?
a gdyby nawet to co?

Wiochmen napisał/a:
a gdyby nawet to co?
To świadczy o jego niskim poziomie intelektualnym i zaściankowym myśleniu. Zamknięty umysł.
Tylko, że to co leci to nie jest TECHO tylko HARDSTYLE... ale co ja bd się mądrzył, plebs usłyszy troche basu i melodii splecionej na kompie i to jest dla nich TECHNO. Śmieszy mnie opinia ludzi, którzy twierdzą, że na kompie nie da sie tworzyć tzw. PRAWDZIWEJ MUZYKI, a Hip Hop to niby na czym jest robiony, na czym się robi te ich bity i melodie? Nie ma to jak oceniać całego gatunku muzycznego po usłyszeniu wyrywku utworu w takiej jakości, że ja pier...

Cytat:
Tylko, że to co leci to nie jest TECHO tylko HARDSTYLE... ale co ja bd się mądrzył, plebs usłyszy troche basu i melodii splecionej na kompie i to jest dla nich TECHNO. Śmieszy mnie opinia ludzi, którzy twierdzą, że na kompie nie da sie tworzyć tzw. PRAWDZIWEJ MUZYKI, a Hip Hop to niby na czym jest robiony, na czym się robi te ich bity i melodie? Nie ma to jak oceniać całego gatunku muzycznego po usłyszeniu wyrywku utworu w takiej jakości, że ja pier...
Nie chciało mi się tyle pisać, ale uważam podobnie, a krytykujący w sposób jak powyżej to po prostu debile.

na hip-hopie ludzie bujają się jak nygusy, na woodstocku machają głowami i obijają się o siebie bez większego celu ale to na techno chodzą sami kretyni...pewnie ku..a Lady Gaga rulez, a poza tym faktycznie to nie techno tylko hardstyle

z taką koparą to pewnie mu się nawet pół kilo dropsiaków do niej zmieściło...
> pogańska muzyka
> pogańska muzyka
podpis użytkownika
Gasior, pomarańczowa małpa (vel ratownik medyczny). Mam 164,5% zaufania społecznego w Polsce i mam w dupie Twoje zdanie.
Muzyka to hardstyle,traczek Headhunterz & Wildstylez Vs.Noisecontrollers - Tonight (Alpha Twins Remix) na evencie Mysteryland Holandia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie