A co do tych filmików, jak się można tak podniecać przez gry/konsole?

PS. Gdzies czytalem, ze Xbox dopiero rozwinie swoje multimedialne skrzydla w 2015 roku, Microsoft podobno ma duzo prototypow takie jak np okulary z wyswietlaczami 3D (cos al'a Oculus Rift) i bedzie to wspolpracowac z kinectem. Wrazenia musza byc niesamowite. Przy czym te okulary mozna nosic swobodnie z karta SIM, dzieki ktorej bedzie mozna np korzystac z nawigacji satelitarnej w miastach czy w trasie. (Google Glass) Niby nic, ale technologicznie MS pompuje o wieeele wiecej pieniedzy niz Sony. I idzie na przod. PS4 wydaje sie po prostu hardcore'owa konsola dla graczy.(ciagle mniej hardcore'owych od PC'towcow) XOne to all-in-one. I idzie w przyszlosc. Takie sa realia.
podpis użytkownika
non omnis moriarJedenasty rok z pojebami z sadistic.pl

A teraz, zastanówcie się. Jak będzie wyglądał nowy Windows

Tak samo jak jest z dzisiejsza sytuacja z Windows 8 dużo ludzi nie chce tego systemu a są im narzucane.
@upupup - Xbox One idzie w przyszłość ? Microsoft pompuje kase w super gadżety a Sony robi "tylko" konsole dla graczy ?
Przecież k🤬a właśnie tego ludzie chcą grać w p🤬lone gry prawda ? Powiedz mi po c🤬j Ci w konsoli do gier jakaś telewizja, rozpoznawanie humoru, twarzy itp. ? Będziesz z gołym c🤬jem chciał pograć na kanapie a Ci kamerka p🤬lnie fotke bo zdobyłeś achievement i prześle na jakąś listę

Ja p🤬le Suty_dziobaka, Ty tak serio? Rozumiem fanboystwo ale k🤬a bez przesady. Co filmik obrazajacy MS to widze Twoj nick. Wez wyjdz z domu i przestan toczyc wojne trollow bo przekonaywanie ludzi "moja prawda jest bardziej prawda niz Twoja" jest c🤬jowe i jebie gimbaza. Jedni kupia XOne, drudzi PS4 a wrzucajac takie filmiki robisz z siebie debila, bo robisz to za darmo, tylko by zaspokoic swoje ego fanboya. A moze starasz sie o ciepla posadke w marketingu Sony Polska?
Zanim pisać brednie mogłeś kliknąć na mój profil.
sadistic.pl/kompromitacja-ps3-vt205031.htm
Jak widzisz, nie jestem jakimś fanboyem Playstation. Od PS zdecydowanie wolę peceta (gry niezależne, strategie, gry ekonomiczne, symulatory... czyli wszystko to czego na konsolach nie znajdę).

Może mi ktoś wyjaśnić o co ta cała spina? W moim świecie jak produkt mi nie odpowiada to go nie kupuje, zamiast robić miliony filmów o tym jak kiepski jest to produkt i jak bardzo nie chcę go nabyć itd.
Po to aby naiwni konsumenci wiedzieli w co się pakują.
Co do MS i ich polityki to doskonale obrazuje to konferencja Sony na E3 gdzie po każdym stwierdzeniu prezentera na sali panuje euforia.

Po to aby naiwni konsumenci wiedzieli w co się pakują.
Co do MS i ich polityki to doskonale obrazuje to konferencja Sony na E3 gdzie po każdym stwierdzeniu prezentera na sali panuje euforia.
Jak to oglądałem aż mnie ciarki przechodziły