Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Jazda po Xbox One
konto usunięte • 2013-06-18, 12:51
O tym jakiej konsoli kupować nie warto.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-18, 18:32 1
Przecież jak grubego kamera złapie, to wyskoczy ostrzeżenie, że nie wolno udostępniać gier dużej grupie osób.

A co do tych filmików, jak się można tak podniecać przez gry/konsole?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 18:34
A ja wolę na spokojnie przeczekać całe to zamieszanie: raz, że Sony prawdopodobnie coś w związku z systemami antypirackimi ukryło, żeby teraz na fali hejtu zmiażdżyć marketingowo XBO (co się, cóż, dzieje..), dwa, że prawdopodobnie MS z połowy ustaleń się wycofa, albo przynajmniej zelży te ograniczenia. Dlaczego warto IMO czekać - a choćby po temu, że XBO ma lepsze ekskluzywy, wygodniejszego pada, kinect to dobry fun po pijaku (z autopsji wiem). Różnica 100$ czy euro to nie jest tak dużo, jeśli dostaje się w cenie kinecta (oczywiście, jak ktoś jest tym zainteresowany), a pewnie na święta sklepy wymyślą jakieś bundle z grami, że wyjdzie taniej
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 18:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
HEILicopter 2013-06-18, 18:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KacGacie 2013-06-18, 18:51
Na drugim filmiku koleś się tak przejął, że zapomniał o odpalonej fajce ;]
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 18:53
2 filmik yt/cyfronomicon
Zgłoś
filipedia2 2013-06-18, 18:55
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 18:58
W Polsce xbox one nie będzie działał przy starcie. Pozdrawiam serdecznie.
Zgłoś
mleko118 2013-06-18, 19:09
Nie ma piwa gram na PC mam w dupie konsole ! DOta2 only
Zgłoś
Matush5 2013-06-18, 19:10 11
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 19:47
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 20:36
Może mi ktoś wyjaśnić o co ta cała spina? W moim świecie jak produkt mi nie odpowiada to go nie kupuje, zamiast robić miliony filmów o tym jak kiepski jest to produkt i jak bardzo nie chcę go nabyć itd.
Zgłoś
kosa1kosa 2013-06-18, 21:11
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 21:23 3
abrakadabro napisał/a:

Może mi ktoś wyjaśnić o co ta cała spina? W moim świecie jak produkt mi nie odpowiada to go nie kupuje, zamiast robić miliony filmów o tym jak kiepski jest to produkt i jak bardzo nie chcę go nabyć itd.

Po to aby naiwni konsumenci wiedzieli w co się pakują.
Co do MS i ich polityki to doskonale obrazuje to konferencja Sony na E3 gdzie po każdym stwierdzeniu prezentera na sali panuje euforia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 23:03
McMenel napisał/a:

Po to aby naiwni konsumenci wiedzieli w co się pakują.
Co do MS i ich polityki to doskonale obrazuje to konferencja Sony na E3 gdzie po każdym stwierdzeniu prezentera na sali panuje euforia.

Jak to oglądałem aż mnie ciarki przechodziły swoją drogą świetnie to rozegrali. Jakby wytykali MS poszczególne błędy/minusy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem