📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02

piasekmaster napisał/a:
nie kazdy bohater nosi pelerynę, ale każdy ma przy sobie broń
Strażacy, ratownicy medyczni, pielęgniarki, lekarze, wolontariusze, weteryniarze, etc nie mają... ale ja chciałbym mieć.
Szary_Jeleń napisał/a:
Strażacy, ratownicy medyczni, pielęgniarki, lekarze, wolontariusze, weteryniarze, etc nie mają... ale ja chciałbym mieć.
Zacznij od posiadania słownika lub ukończenia 6 klasy podstawówki. To i tak za mało do posiadania broni, ale nie będziesz robił z siebie głupka.

Córka_Spawacza napisał/a:
Zgadzam się. Pan Breivik chętnie by pociągnął za cyngiel. Mój bohater
Wielki "bohater" - śmieć mordujący dzieci. Ten jeden raz żal, że w cywilizowanym świecie nie ma czapy.
wertuqq napisał/a:
W kogo rzuca? Lewackie śmiecie, to nie są żadni ludzie, tylko parszywe odpady ludzkości.
Super się brandzlujecie, nie mając nawet pojęcia o co w ogóle w tej sytuacji chodziło.
robsonx79 napisał/a:
Super się brandzlujecie, nie mając nawet pojęcia o co w ogóle w tej sytuacji chodziło.
Nie trzeba być wybitnie inteligentnym żeby wywnioskować, że leżące na środku drogi stworzenia to najprawdopodobniej jakiś odłam lewactwa protestujący w obronie, dajmy na to, zagrożonego życia lokalnego żuczka bądź innej glisty.
P🤬deczki od sojowego latte chciały zrobić czilowy protest przeciwko wyzyskowi korporacji na środku drogi. Powinni tam wysłać kierowcę MZA z Katowic to by im pokazał kontrolę tłumu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie