Ciekawe, czy twórcy terminatora przypuszczali, że bunt maszyn zacznie się od zmywarek..
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:04
Nie przesadzaj z tym otwarciem na dialog
Tutejsi KODziarze i pedokomuchy czy inne lpg+ uznają tylko przyklaskiwanie za "dyskusję"
Tutejsi KODziarze i pedokomuchy czy inne lpg+ uznają tylko przyklaskiwanie za "dyskusję"
Jeden suchar, a dyskusja w komentarzach, jak nad sensem życia.
Z drugiej strony ciekawe, czy matkę też nazywa zmywarką?
Z drugiej strony ciekawe, czy matkę też nazywa zmywarką?
A wiesz, że sam jestem pod wrażeniem ile bólu dupy może wywołać jeden suchar? Byłem pewny, że temat zdechnie w poczekalni, a tu proszę jaki bonus od białorycerzy.
R41NM4N napisał/a:
A wiesz, że sam jestem pod wrażeniem ile bólu dupy może wywołać jeden suchar? Byłem pewny, że temat zdechnie w poczekalni, a tu proszę jaki bonus od białorycerzy.
nie suchar ty amebo tylko twoje zachowanie w stosunku do innych i teksty ogolnie jakie piszesz na tym portalu.
widze ze dalej nie rozumiesz dzieciaku
zyjaca tragedio
Już ci pisałem, nie zesraj się. Mam wywalone jajca na opinie imbecyli.
R41NM4N napisał/a:
Już ci pisałem, nie zesraj się. Mam wywalone jajca na opinie imbecyli.
od ostatniego razu jak mi pisales zesralem sie juz ze 2 3 razy
idz sobie posiedziec pod trzepakiem bo slysze jak ci dupa peka po publicznym linczu.
wyhoduj sobie wlasne to kiedys zobaczysz jak przyjemnie je wywalic
Fiu fiu @swampman jakis ty bohaterski, że nie moge.
Jak już ogłosiłeś się zwycięzcą czegoś tam nie wiem czego, to mam wierszyk opisujący twój wiekopomny wyczyn. Taki, który w pelni chwały podkreśli twoją postępową naturę.
Jak to na sadisticy
Codzień nowe trupy
Tylko słamp jak zawsze
Do ust bierze z dupy
Jak już ogłosiłeś się zwycięzcą czegoś tam nie wiem czego, to mam wierszyk opisujący twój wiekopomny wyczyn. Taki, który w pelni chwały podkreśli twoją postępową naturę.
Jak to na sadisticy
Codzień nowe trupy
Tylko słamp jak zawsze
Do ust bierze z dupy
R41NM4N napisał/a:
Fiu fiu @swampman jakis ty bohaterski, że nie moge.
Jak to na sadisticy
Codzień nowe trupy
Tylko słamp jak zawsze
Do ust bierze z dupy
chciał rainman wietrzyc swe wory
ale nic z tego bo ma pms i same humory
zwykly to pisior lub konfederata
zgorznkiala ameba bo do wanny wchodzi mu tata
No eminemem nie zostaniesz.
Chyba, że jest taka wersja z dodatkowym chromosomem
Chyba, że jest taka wersja z dodatkowym chromosomem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie