"Złamanie nogi, uraz kręgosłupa i ogólne potłuczenia. Ze szpitala szybko nie wyjdzie. 18-letni chłopak wracał ze szkoły do internatu, gdy został potrącony przejściu na pieszych. Jedyne co pamięta, to pomoc osób, które się po wypadku zatrzymały."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-11, 17:22
jestem dumny, moje kochane rodzinne miasto, trafiło na sadola
i narobił nieprzyjemności kierowcy bo sie nie oglądnął, ma za swoje, nikt prorokiem nie jest aby miał przewidzieć że jakiś tempak wpakuje mu sie prosto pod koła
konto usunięte
2012-11-11, 17:31
@squorpion jeśli jest się debilem do tego stopnia, że nie zwalnia się kiedy widzi się, że inne samochody stoją to nie powinno się nawet do egzaminu o prawko podchodzić.
czyzby opole ?
konto usunięte
2012-11-11, 17:38
@wino666
Gdańsk... okolice Opery...
konto usunięte
2012-11-11, 17:50
@jakapraca
Tak właśnie mi się wydawało, że już to z innego ujęcia widziałem
konto usunięte
2012-11-11, 17:52
squorpion napisał/a:
i narobił nieprzyjemności kierowcy bo sie nie oglądnął, ma za swoje, nikt prorokiem nie jest aby miał przewidzieć że jakiś tempak wpakuje mu sie prosto pod koła
Jak już wyjdziesz z gimnazjum, i będziesz już mógł marzyć o prawku to zrozumiesz jakim je*anym kretynem jest ten kierowca.
konto usunięte
2012-11-11, 17:53
konto usunięte
2012-11-11, 18:02
tyle akcji a ludzie jednak najbardziej podjarani tym że spadł mu but..ahh ta polska! ;p
konto usunięte
2012-11-11, 18:09
Wiedzialem i pisalem ze to zaraz za widuktem kolejowym,
ja tam zawsze skrecam za wiaduktem w prawo
mala uliczka i na Gdynie skrót , nie musze do
opery dojeżdzac i stac w korku na swiatlach,
TERA morze go namierza po tablicach
moze ine filmiki sie znajada, wstawiajcie jak macie filmiki
konto usunięte
2012-11-11, 18:46
Co to się dzieje, jebnięcie pieszego zarejestrowane w Polsce i to z dwóch ujęć - coś pięknego, w życiu bym się nie spodziewał

Wysokiego odszkodowania życzę temu koledze.
ja mam jedno pytanie. dlaczego na nagraniu z monitoringu jest czas 15:07 a tutaj 12:58?