📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

CoolPHONE napisał/a:
Salon, sypialnia, kuchnia wszystko w jednym pokoju
Tylko sracza brakuje
w Polsce też tak jest, zwłaszcza w dużych miastach w nowych blokowiskach tzw. "apartamenty" 15m2 ..........
Może mu jeść nie dawała? Albo ta rasa kotów jest jakoś skłonna do psychopatycznych zachowań. Polecam krótkowłose czarno-białe tuxedo. To są najlepsze koty domowe, przymilne, grzeczne, bezproblemowe. Słabo z łapaniem myszy ale nadrabiają przyjaznością.
ufok napisał/a:
Głupoty gadasz. Nogą przydeptujesz ogon i ciągniesz za głowę aż tak delikatnie chrupnie.
Potem kotek robi się taki mięciutki i zrelaksowany
Za dzieciaka to się robiło trzymało kota za kark i za ogon ciągło i podobno kręgosłup mu się naprezal i biegł aż w coś jebnie
Perkokoperko napisał/a:
Za dzieciaka to się robiło trzymało kota za kark i za ogon ciągło i podobno kręgosłup mu się naprezal i biegł aż w coś jebnie
Za dzieciaka to pamiętam jak kolesie zapodali puszkę po paście do butów, a do środka nakrętki . Puszka zaciśnięta na końcówce ogona i samonapędzający się kotek
ale bym jebnął takim kotem, mój też tak raz zrobił może mniejsza agresja ale to był ostatni raz kiedy na mnie wystawił pazury, teraz siedzi ze mną przed kompem i patrzy jak pisz te pierdoły
smutnaania napisał/a:
ale chore, miałam kiedyś kota co ciagle drapal i gryzl, zabił sie skaczac z okna
Widzisz, nawet kot nie wytrzymał…🤭
majeńka napisał/a:
Mój ty draxidoxie, ale ty jesteś maczo!
Nie podlizuj się, nie dostaniesz zdjęcia mojego pytonga.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie