Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jebut niech brzdeknie
Konto usunięte • 2013-10-25, 22:57

Mata i cieszta się z cudzego nieszczęścia (mojego pierwszego posta)
a tak poważnie nie kupujta kamerki do auta bo to przyciąga ...

Nie było bo materiał własny i c🤬j
Zgłoś
Devilyn 2013-10-26, 20:58
krecik-2 napisał/a:

Mata i cieszta się z cudzego nieszczęścia (mojego pierwszego posta)
a tak poważnie nie kupujta kamerki do auta bo to przyciąga ...

Nie było bo materiał własny i c🤬j

Mata? cieszta się? kupujta? no do k🤬y nędzy ktoś tu oc🤬jał doszczętnie.

Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-26, 21:02
Do autora: Mata to taki chinski mebel do j🤬ia. Zapamiętaj to sobie.
Zgłoś
Caban1908 2013-10-26, 22:31 1
E c🤬j tam, czym sie przejmujecie? Materiał na sadola macie, bite gówno (passat) też macie, jednego debila z drugim za kierownica też macie. Żyć nie umierać
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-26, 22:33
Przeczytałem prawie wszystkie komentarze i stwierdzam, że autor chciał po prostu zabłysnąć na sadolu i dlatego tak szybko jechał i późno hamował. No w końcu nie po to wydał parę stówek na kamerkę żeby potem jej nie wykorzystać ;P
Zgłoś
Madroxx 2013-10-26, 23:04
Na pewno nie jechałeś 60km/h. Też mam kamerkę i przy 60/70 mam wolniejszy obraz od Ciebie. Po 2 już na początku filmiku widać, że gość wjeżdża na skrzyżowanie...
Zgłoś
tranzystor 2013-10-26, 23:16
Gacus91 napisał/a:

Prędkość rzeczywistą pojazdu można ocenić jedynie poprzez pomiar długości śladu hamowania.

Chyba w twoim Polonezie, jak depniesz po heblach i ci koło zablokuje, bo ABSu nie masz.
Zgłoś
takija 2013-10-27, 1:15
Obowiązuje jedna najważniejsza zasada! Jak jade z podporządkowanej to najpierw upewniam się że nikomu nie zagrozę i że wykonam manewr szybko i sprawnie....zawinił kierowca passata. Nad czym tu debatować.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-27, 7:13
@ up hpiotrekh

Ja zdałem prawko za pierwszym podejściem i to 3 kategorie w jeden dzień Tak więc ciągnij lache szmato
Masz tu mały dowód

P.S. W przeciwieństwie do Ciebie nie musiałem jeździć na tylnym siedzeniu eLki, zwyczajnie mam znajomych
Zgłoś
genghiskhan 2013-10-27, 9:11
pomijam już tą całą dyskusję i komisję macierewicza w sprawie tego wypadku a także wypowiedzi expertów
piwo i tak się należy dla autora tematu za rozp🤬olenie kolejnego paserrati w tedeiku zapewne - świat stał się lepszy
Zgłoś
161ZT650 2013-10-27, 14:00 2
Ja p🤬le jak niektórych czytałem to musiałem sprawdzić skąd Wy k🤬a jesteście na szczęscie żadnego jełopa z Białegostoku lub okolic nie ma a większośc jest w takim wieku że im tatus co najwyżej daje poprowadzić auto. Więc tacy z Was eksperci jak Macierewicz.

Ja dodam tylko od siebie że szacowana prędkość przy dojeździe do pasów które pieszy juz opuszczał to ~60 km/h żaden policjant Was za taki manewr nie zatrzyma i nie ukarze mandatem, co innego gdyby pieszy szedł w stronę przeciwną. Druga sprawa że ten passat to jakaś p🤬da zamiast już dynamicznie opuścić skrzyżowanie, jeżeli nie było możliwości opuszczenia skrzyzowania to zatrzymać sie na jego środku, to nie k🤬a tak jak on to zrobił dziadkowym tempem wyjechał, pod prawidłowo jadący pojazd.

C🤬j Wam w czoło znawcy PRD którzy tworzą własne przepisy lub nowe interpretacje starych.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-27, 16:06
Dokładnie, czytając te komentarze o 'zap🤬laniu 60 km/h' o nieustąpieniu pieszemu, który szedł w ogóle w przeciwną stronę i o tym, że można sobie wyjechać z podporządkowanej i stanąć na środku to zaczynam się bać co będzie jak te wszystkie gimbusy kiedyś prawka porobią.
Zgłoś
paul000 2013-10-27, 20:55
Aaaahaahaaa pojebie jeden... dobrze ci tak, szkoda że ci tam łba nie urwało aaaahhhahahhahaaa!!!!
Jeździć to trzeba umieć, a nie zap🤬lać jak dzik z klapkami na oczach
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-28, 1:12
@Kislowy... napisz do bravo że zdałeś prawko jednego dnia w zajebiście eksperckich kategoriach motorynki i ciągnika rolniczego pewnie załatwią Ci posadę egzaminatora gdziekolwiek tym traktorem i komarem musiałeś wykonać bardzo wymagający manewr dojazdu do chałupy sołtysa. W ogóle może od razu gdy donek zobaczy twe niebywałe osiągnięcie pewnie zaproponuje Ci posadę nowaka ze względu na niebywały talent i wszechstronną wiedzę w zakresie transportu wszelakiego.
Zgłoś
Voltron 2013-10-28, 22:02
@up k🤬a nie wypowiadaj sie bo cofanie na luku z 2 osiowa przyczepa jest przej🤬e...

co do filmiku to koles w passacie zaj🤬 sprawe

trzeba zap🤬lac!

podpis użytkownika

[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-29, 2:50
@up p🤬lisz jakby w ciągniku sprawiałoby to kłopot nie pozwalaliby gówniarzom robić kategorii.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie