Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Black Snake 2013-05-31, 23:28
Przysięgam, że jak już nie będę miał szans na przeżycie to wp🤬lę między nich bombę, powieszę się, a moje narządy oddam chorym!

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-31, 23:30

I nie będzie dziewic
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-31, 23:40
Photoshop czyni cuda.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-31, 23:42
Wy k🤬a narzekacie na moherów? Oni wam przynajmniej Żon nie zgw🤬cą ani łbów nie obetną. Zresztą w 2050 Niemcy będą muzułmańskie więc nasze dzieci praktycznie też. To już się dzieję POLSKO!
Zgłoś
buku 2013-05-31, 23:59
Tak ładnie się poustawiali, że aż grzech nie skorzystać z .

Ciekawe ile c🤬tych łbów dałby radę przebić jeden pocisk?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-01, 1:00
ticorr napisał/a:

A nie przypadkiem tych, co otworzyli c🤬tym drzwi na nasz świat? I ładne mi dzieci, gdzie średnia wieku to bodajże 19-20 lat, a cały obóz sponsorowany był i odwiedzany przez przedstawicieli lewackich partii. Takie bajki pozostaw dla siebie.

A co do obrazka - to tylko efekt wojującego wszędzie ateizmu i całego tego "naukowego", humanistycznego, materialnego podejścia do życia, gdzie ludzie z czystego zazwyczaj lenistwa, potrafią wyrzec się wartości i tradycji swoich ojców. Wpierw p🤬lą o "złodziejach w sutannach", "czarnych oszołomach", "agentach Watykanu", a później są wielce zdziwieni, że próżnię jaka się wytworzyła, przejmują wróżki, zabobony, "dewianci" czy obca i wroga nam zupełnie religia. Wojujcie idioci dalej, to będziecie siedzieć niedługo na dywaniku 3 razy dziennie, żeby nie dostać wp🤬lu na zakręcie.

co ma piernik do wiatraka kretynie, nawet mi sie nie che dyskutowac z takim deklem jak ty
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-01, 1:36
bloodwar napisał/a:

Obcą nam całkowicie religią jest chrześcijaństwo, wiarą naszych pradziadów były bóstwa słowiańskie a wczesniej ogien i slonce do tego tez chcesz wracac, mamy siedziec w jaskiniach i modlic sie do ognia tylko dlatego, ze jakis prawicowy oszolom boi sie przedstawicieli konkurencyjnej sekty!

Religia ma również wymiar praktyczny, a nie tylko duchowy. Zresztą, zobaczymy ile zostanie z twojego bohaterstwa ignorancie, jak ci maczetami jakiś "Muslim Patrol" zapuka do drzwi.

skandal89 napisał/a:

19 i 20 latkowie otworzyli im drzwi? jak? Poglądy poglądami, sam gardzę lewactwem, ale koleś sobie pojechał zrobić rzeź na bezbronnych ludziach, mało mają c🤬tych osiedli, meczetów itp? Tam by się mógł bardziej wyszaleć i wtedy był by dla mnie bohaterem, problem w tym, że jak by go złapali to by go zaj🤬i gołymi rękami, widocznie nie miał jaj i wybrał łatwiejszy cel. Tyle ode mnie w tym temacie.

Ja też bym wolał żeby zaczął od Wiejskiej i okolic. Poza tym meczety płoną codziennie na bliskim wschodzie w wojnie szyicko-sunnickiej i w przeciwieństwie do ataku na obóz lewackiej "młodzieży", na nikim by to nie zrobiło dziś wrażenia.

immikofreako napisał/a:

co ma piernik do wiatraka kretynie, nawet mi sie nie che dyskutowac z takim deklem jak ty

Jak nie masz nic do napisania, to po c🤬j zabierasz głos i wygłaszasz jakiś milczący protest? Mam się wzruszyć?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-01, 1:50
juz zaczyna sie robic nudna ta stronka, wszedzie tylko p🤬lenie o muzulmanach,zydach i gejach. k🤬a wakacje sie zaczely i juz dzieci wrocily na sadola z 'kfejkuf'
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-01, 4:35
Nexures napisał/a:

juz zaczyna sie robic nudna ta stronka, wszedzie tylko p🤬lenie o (...) gejach. k🤬a wakacje sie zaczely i juz dzieci wrocily na sadola z 'kfejkuf'

Napisał gość, którego najwyżej oceniony film jest o geju...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-01, 7:11
ticorr napisał/a:

A nie przypadkiem tych, co otworzyli c🤬tym drzwi na nasz świat? I ładne mi dzieci, gdzie średnia wieku to bodajże 19-20 lat, a cały obóz sponsorowany był i odwiedzany przez przedstawicieli lewackich partii. Takie bajki pozostaw dla siebie.

A co do obrazka - to tylko efekt wojującego wszędzie ateizmu i całego tego "naukowego", humanistycznego, materialnego podejścia do życia, gdzie ludzie z czystego zazwyczaj lenistwa, potrafią wyrzec się wartości i tradycji swoich ojców. Wpierw p🤬lą o "złodziejach w sutannach", "czarnych oszołomach", "agentach Watykanu", a później są wielce zdziwieni, że próżnię jaka się wytworzyła, przejmują wróżki, zabobony, "dewianci" czy obca i wroga nam zupełnie religia. Wojujcie idioci dalej, to będziecie siedzieć niedługo na dywaniku 3 razy dziennie, żeby nie dostać wp🤬lu na zakręcie.

Ja jestem ateista a nienawidze c🤬kow, pedalstwa i lewactwa. Jestem patriota a religia to wedlug mnie najgorsze co sie przytrafilo temu swiatu.
Zgłoś
sunnychris 2013-06-01, 8:41 1

z grubsza w ten sposób rozjeżdżałbym
Zgłoś
dadek69 2013-06-01, 9:43
oni wszyscy przecież nie żyją...
Zgłoś
adex69 2013-06-01, 9:53
Przynajmniej tam chrześcijanie są bardziej szczerzy a nie na pokaz jak w polszy, ale muzułmanie to pedofile i fanatycy więc, parę bombek by się przydało na nich zrzucić.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-01, 12:08
ticorr napisał/a:

Napisał gość, którego najwyżej oceniony film jest o geju...

tez go nienawidze !!! i to jest film pokazujacy jaka z niego ciota
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-01, 22:02 1
adex69 napisał/a:

Przynajmniej tam chrześcijanie są bardziej szczerzy a nie na pokaz jak w polszy, ale muzułmanie to pedofile i fanatycy więc, parę bombek by się przydało na nich zrzucić.

Ja p🤬lę... Bardziej szczerzy, bo nie mieli 50 lat komunizmu i donoszących wszędzie konfidentów.
Zgłoś