szkoda ze nie napisane jak to rasa. ale taki Ałabaj potrafi wika jak kot mysz gdy pilnuje stada/miru
Jak to jaka rasa - Biała.
High ground - i wszystko jasne - wilki miały pod górkę.
Też mi się jakoś skojarzyło.

Też mi się jakoś skojarzyło.
czyli zgodnie z moją intecją

Jeśli to są wilki to chyba młode. Może chciały sie pobawić?
Tak polują wilki. Jeśli ofiara nie ucieka i próbuje się bronić, to ją okrążąją i "meczą" podbiegając i odskakując, aż ta się zmeczy i nie będzie już miała siły się bronić.
Wilki są mądre, wiedzą że jedno ugryzienie burka teoretycznie może grozić okaleczeniem i niesprawnością, a taka niesprawność w lesie to śmierć. Po co ryzykować, jeśli można polować efektywniej i bezpieczniej.
Tak polują wilki. Jeśli ofiara nie ucieka i próbuje się bronić, to ją okrążąją i "meczą" podbiegając i odskakując, aż ta się zmeczy i nie będzie już miała siły się bronić.
Wilki są mądre, wiedzą że jedno ugryzienie burka teoretycznie może grozić okaleczeniem i niesprawnością, a taka niesprawność w lesie to śmierć. Po co ryzykować, jeśli można polować efektywniej i bezpieczniej.
Chodzi o to, że wilki są chyba dużo większe, tak z półtora raza niż to na filmie.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.w każdym razie widać, że piesek miał już doświadczenia z wilkami, za to wilki jakieś c🤬owate poza jednym, tym, który próbuje za tył złapać..
Właśnie jakieś jebnięte te wilki. może młode, fakt ten jeden jako jedyny ma instynkt wilka
podpis użytkownika
Niech poleje sie krew